Auping Cresto matras

Auping matras Cresto

Auping Vivo matras

Auping matras Vivo

Auping matras Maestro


Auping Maestro matras

De Auping Maestro matras is een wat soepelere matras. Uitgerust met 5 comfortzones en de matras is 22 cm dik. Dankzij de afneembare tijk heb je de mogelijkheid om de matras schoon en hygienisch te houden. De Talalay-latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning. En dankzij de speciale schouderzone ontstaat er een minimale druk op schouders. 

Voor de Auping matrassen geldt een omruilgarantie van 90 dagen. Lees daarover meer onderaan deze pagina.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

€ 1.395,00
Op voorraad
Product
Maestro
Breeze (wasbaar in wasmachine)
Nature (chemisch reinigbaar)
Ja
Nee

Auping matras Maestro


 

Kenmerken

  • Matrashoogte 22cm
  • Talalay-latex comfortlaag
  • Afneembare matrastijk
  • 5-comfortzones
  • Speciale schouderzone
  • Keuze uit soepel, medium, stevig en extra stevig*

 

De Maestro matras heeft een wat soepeler ligcomfort. Met name geschikt voor mensen die de voorkeur hebben voor een wat zachter matras. De Talalay-latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning. Talalay-latex is een bewerkte natuurlatex, waarbij de celstructuur zeer open is en de rekbaarheid zeer hoog. Daarom zal de Auping Maestro zich perfect om het lichaam voegen. En dankzij de speciale schouderzone ontstaat er een minimale druk op de schouders.

 

De schouderzone is uitgerust met een lagere pocketveer. Door de dikkere comfortlaag van visco-elastisch schuim (traagschuim) in dit gedeelte, ervaar je minimale druk op je schouder.

 

De Auping Maestro matras is aan 1 zijde beslaapbaar. De ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor AVS boxsprings en spiraalbodems. Ook heeft deze matras een hoofd- en voeteneinde. De Auping Maestro hoeft dus niet gekeerd en gedraaid te worden.

 


 

Matrastijk

De matrastijk van de Maestro is afneembaar (d.m.v. een rits) en leverbaar in 2 uitvoeringen:

 

- Nature: 70% katoen, 15% polyamide, 15% viscose (chemisch reinigbaar).

Vulling: 600 gr/m², 50% schapenwol, 45% polyester, 5% wildzijde.

Deze optie is met name geschikt wanneer je het koud hebt in de winter en warm in de zomer. Wol zorgt altijd voor een behaaglijk en droog slaapklimaat.

 

- Breeze: 38% Tencel, 62% Polyester (machine wasbaar).

Vulling: 2 x 3D-Breisel 6,5mm en 5mm polyether

De cool uitvoering is de beste keuze wanneer je het vaak (onbehaaglijk) warm hebt in bed en daardoor veel transpireert. Ook wanneer er sprake is van een allergie (bijvoorbeeld stof-allergie) is "cool" de beste keuze: de matrastijk is wasbaar tot 60°.

 


 

Omruil garantieOmruil garantie

 

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. 

 

Geldig voor alle afmetingen

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Soepel
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!