Silvana Royale dekbed rood

Silvana Royale dekbed Rood

Avek Ninety boxspring

Avek Ninety boxspring

Auping Tone boxspring


Auping Tone boxspring

Nieuw in onze showroom!

De zeer luxe en complete Auping Tone boxspring heeft een slanke en eigentijdse uitstraling. Het stalen frame waar de boxspring op rust, heeft ronde poten en is leverbaar in 5 verschillende kleuren. Het zachte, zwevende hoofdbord (100cm hoog) past perfect bij het slanke design.

De gestoffeerde, pocketveren matrassen zijn voorzien van 5 comfortzones en bieden een uitstekende ondersteuning. De matras is voorzien van een luxe biesrand. De natuurlatex topmatras zorgt voor een heerlijk en comfortabel ligcomfort.

De Auping Tone boxspring is verkrijgbaar in diverse afmetingen en stofkleuren.

 

Gratis levering en montage

Levertijd: 5-6 weken

 

Normale prijs € 4.895,00 Speciale prijs € 3.495,00
Op voorraad
Product
Auping Tone boxspring

Auping Tone boxspring

De Auping Tone boxspring wordt compleet geleverd met hoofdbord, boxsprings, matrassen en topmatras. Deze zeer luxe boxspringcombinatie is leverbaar in diverse afmetingen en stofkleuren. 

 


 

Hoofdbord Tone

Het hoofdbord Tone is zacht en is afgewerkt met een dubbele stiknaad. Het hoofdbord is rondom gestoffeerd en wordt bevestigd aan de boxspring zodat het boven de grond zweeft. Zo past het hoofdbord perfect bij de rest van het slanke ontwerp. Het hoofdbord is 100 cm hoog, gemeten vanaf de vloer.

 


 

Auping boxsprings

De basis van de Auping Tone boxspring is een spiraal. De spiraalbodem is voor 80% open structuur en daardoor blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die het lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en het gewicht evenredig verdelen. In combinatie met pocketveren en de ventilerende toplaag is de Tone boxspring de perfecte basis.

 


 

Auping Tone matras

De gestoffeerde, pocketveren matras van de Auping boxspring Tone zijn beschikbaar in soft, medium en firm. De keuze voor een van deze stevigheden, hangt af van postuur, lighouding en voorkeur. De matrassen zijn verdeeld in 5 comfortzones (hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen) zodat je altijd de juiste steun krijgt. Auping matrassen zijn niet keerbaar; de onderkant is voorzien van een ventilatiebodem en daarmee kunnen de matrassen bevestigd worden aan de boxspring. Zo blijft alles netjes recht liggen en schuiven de matrassen niet van de boxspring.

De matrassen worden uitgevoerd met een biesrand. Elke stofkleur heeft een vaste, bijpassende kleur voor de bies.

 


 

Topmatras

De natuurlatex topmatras voegt zich perfect om het lichaam en geeft zo een heerlijk en luxe ligcomfort. De latex is geperforeerd voor optimale ventilatie. De tijk van de topmatras is afneembaar en machine-wasbaar.

 


 

Auping Tone boxspring kleuren

De boxspring Tone is verkrijgbaar in 20 verschillende stofkleuren, verdeeld in 3 Auping stoffen:

  • Heaven: een stof met een wat grovere structuur, verkrijgbaar in 7 kleuren.

  • Peach: een fijne, zachte stof, verkrijgbaar in 7 kleuren.

  • Crush: een lederlook, verkrijgbaar in 6 kleuren

 

Het stalen frame waar de boxsprings op rusten, is te verkrijgen in 5 kleuren: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey en Coral red.

 

Auping Tone boxspring Framekleuren

Meer informatie
Merk Bed Auping
Type bed Boxspring
Garantie 35 jaar op boxsprings, 5 jaar op matrassen, 3 jaar op topmatrassen