Boxspring Urban Vibe

Boxspring Urban Vibe

Eastborn Sixty boxspring

Eastborn Sixty boxspring

Boxspring Polypreen Twenty Four


Boxspring Polypreen Twenty Four

De boxspring Twenty-Four van Polypreen is in een paar stappen gemakkelijk naar wens samen te stellen. Niet alleen het uiterlijk, ook het ligcomfort is aanpasbaar. Wij hebben de boxspringcombinatie standaard uitgerust met een soepele, HR-60 koudschuim topmatras. Liever een zeer zacht ligcomfort? Kies dan voor de latex topmatras.

Het Kubic hoofdbord kan uitgevoerd worden in een gevoerde stof (zie foto's). Daardoor krijgt het hoofdbord een zeer luxe uitstraling. De boxsprings worden dan in dezelfde kleur geleverd, maar zonder de voering.

 

Levertijd: 3-5 weken

Gratis levering en montage

 

€ 1.895,00
Op voorraad
Product
Boxspring Polypreen 24

Boxspring Polypreen Twenty Four

  • Complete boxspring, bestaande uit:

  • Hoofdbord Kubic

  • Boxsprings vlak of elektrisch

  • Matras Pocketvering/HR-40

  • Topmatras Koudschuim HR-60 (Latex tegen meerprijs)

Bij een elektrische uitvoering wordt de topmatras zonder meerprijs in split-uitvoering geleverd.

 

Twenty Four boxsprings

De boxspring zijn standaard voorzien van een pocketveren interieur voor optimale steun. De boxspring is over het gehele oppervlak even veerkrachtig, zodat er geen harde randen zijn. 

Het Kubic hoofdbord is 110cm hoog en 10cm dik. Verkrijgbaar in de speciale, gevoerde stof. De naden van de gevoerde stof lopen altijd horizontaal.

 

Twenty Four matrassen

De pocketveer matrassen van de Twenty Four zijn verkrijgbaar in een soepele (tot ± 80 kg lichaamsgewicht) en stevige (vanaf ±80 kg lichaamsgewicht) variant. De matrassen hebben een comfortlaag van koudschuim (HR-40) wat perfect ondersteund en zeer goed ventileert. De matrassen worden gestoffeerd in de boxspringkleur.

 

Twenty Four topmatras

Wij hebben gekozen om deze boxspringcombinatie standaard aan te bieden met een luxere, HR-60 topmatras (ipv de HR-40). Deze topmatras is 9cm dik en geeft een soepel comfort. Nu zak je eerst wat in de topmatras weg voor je de steun van de matrassen voelt. Het grootste voordeel is dat het bed nu uitstekend om het lichaam voegt, zodat je minder druk op heupen en schouders ervaart. 

HR-60 koudschuim ventileert zeer goed en heeft daardoor een goede levensduur.

Meer informatie
Merk Bed Polypreen
Type bed Boxspring
Garantie 3 jaar, 2 jaar op topmatrassen, 5 jaar op boxsprings
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boxspring Polypreen Twenty Four
Uw waardering