Auping Criade boxspring

Auping Criade boxspring

Auping Original boxspring Valencia

Auping Original boxsprings

Eastborn boxsprings


Eastborn boxsprings

De Eastborn boxsprings staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt jouw Eastborn boxspring samenstellen met diverse hoofdborden, kleuren, pootjes, matrassen en topmatrassen.

 

Levertijd: 4-5 weken

Gratis levering en montage

 

Normale prijs € 2.295,00 Speciale prijs € 1.995,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring

Eastborn boxspringsEastborn boxsprings

Eastborn Slaapsystemen B.V. is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen. Eastborn is opgericht in 1959 en bestaat inmiddels 54 jaar.

 

Eastborn boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de aller-strengste eisen. De boxsprings en matrassen worden voortdurend getest op duurzaamheid en ligcomfort. Door intensieve samenwerking met verschillende toeleveranciers wordt een constante topkwaliteit van de matrassen, boxsprings en bedden gegarandeerd.

 


 

Eastborn boxsprings

Eastborn boxsprings kunnen uitgevoerd worden met verschillende soorten boxsprings. Deze onderscheiden zich door slaapcomfort en verschillend uiterlijk. 

   


 

Eastborn matrassen

In onze beddenwinkel hebben wij de gehele Eastborn matras-collectie. Deze pocketveer matrassen zijn in zowel normale uitvoering, als gestoffeerde uitvoering te verkrijgen. De gestoffeerde uitvoering wordt gecombineerd met een topmatras.

 

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op motoren, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eastborn boxsprings
Uw waardering