Boxspring Twenty Four

Boxspring Polypreen Twenty Four

Auping Kiruna boxspring

Auping Kiruna boxspring

Eastborn Sixty boxspring


Eastborn Sixty boxspring

De Eastborn Sixty boxspring is compleet uitgevoerd met hoofdbord, boxsprings (vlak of elektrisch), matras(sen), topmatras en bedpoten. Het speciale aan de Sixty is dat de boxspring, net als de matras, een 7-zone pocketveren interieur heeft. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen, kleuren en keuze uit 2 verschillende hoofdborden. De matrassen kunnen geleverd worden in een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De Eastborn Sixty wordt standaard geleverd met een luxe HR-schuim (koudschuim) topmatras. Wil je toch liever een wat zachter ligcomfort, dan is er tegen een meerprijs ook de keuze voor een latex topmatras of een ViVid-foam topmatras. 

 

Levertijd: 4 weken

Gratis levering en montage

 

Normale prijs € 3.395,00 Speciale prijs € 2.795,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring Sixty

Eastborn Sixty boxspring

De mooie en luxe Sixty boxspringcombinatie is zeer compleet. De boxspring wordt compleet geleverd met hoofdbord, boxsprings (vlak of elektrisch), matras(sen), topmatras en bedpoten. Wanneer je kiest voor de elektrische uitvoering, wordt deze standaard geleverd met splt-topmatras en draadloze bediening. Hieronder kun je informatie vinden van de verschillende onderdelen.

 

Hoofdbord

Het strakke hoofdbord van de Sixty boxspring meet 105cm vanaf de grond De breedte van het hoofdbord is gelijk aan de boxspringbreedte. Optioneel kun je het Button hoofdbord kiezen (meerprijs € 100,-). Deze is genopt en wordt zwevend opgehangen. Het Button hoofdbord is 28cm breder dan de bedbreedte.

 

Boxspring Sixty en poten

De boxspring heeft een pocketvering interieur met een 7-zone indeling. Dat wil zeggen dat de boxspring, net als de matras, zachter is bij schouders en wat steviger bij heupen. Je kunt kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.  De boxsprings hebben een hoogte van 24cm.

De boxspring is standaard uitgevoerd met rechthoekige, houten poten in 4 kleuren, of zwart, stalen poten. Optioneel kun je ook kiezen voor luxe, conische poten of de Retro serie.

 

Matrassen Sixty

De matrassen van de Energy worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken. De matrassen hebben een pocketveren kern (300 veren per m2) en zijn verdeeld in 7 zones. De comfortlaag is gemaakt van koudschuim, zodat de matras goed naar het lichaam voegt en optimaal ventileert. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 2 stevigheden: standaard (tot ± 80kg) en stevig (vanaf ± 80 kg).

 

Topmatras Sixty

De boxspringcombinatie is uitgerust met een HR-schuim topmatras. HR-schuim (koudschuim), heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Niet alleen prettig voor je slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van de topmatras. Optioneel kun je de Sixty ook uitvoeren met een soepeler natuurlatex topmatras (meerprijs € 100,-) of een ViVid-foam topmatras (meerprijs € 200,-).

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op motoren, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eastborn Sixty boxspring
Uw waardering