Eastborn boxsprings

Eastborn boxsprings

Eastborn Sixty boxspring

Eastborn Sixty boxspring

Eastborn boxspring Energy


Eastborn boxspring Energy

De Eastborn boxspring Energy is een zeer comfortabele en complete boxspring. Deze boxspring heeft een strak uiterlijk en is leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. Daarbij is de boxspring uitvoerbaar in meerdere afmetingen en kleuren. En het belangrijkste is uiteraard het ligcomfort. De matrassen zijn uitvoerbaar in 2 hardheden en de Energy boxspring wordt standaard geleverd met een luxe HR-schuim (koudschuim) topmatras. Wil je toch liever een wat zachter ligcomfort, dan is er tegen een meerprijs ook de keuze voor een latex topmatras. 

 

Levertijd: 4-5 weken

Gratis levering en montage

 

Normale prijs € 2.495,00 Speciale prijs € 1.995,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring Energy

Eastborn boxspring Energy

Deze zeer scherp geprijsde boxspringcombinatie van Eastborn, bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Hoofdbord

Het strakke hoofdbord van de Energy boxspring is in 2 hoogtes verkrijgbaar, namelijk 95cm of 110cm hoog. Over het algemeen raden wij de 110cm hoge uitvoering aan, omdat de instaphoogte van het bed ± 66cm is. Standaard is de breedte van het hoofdbord gelijk aan de boxspringbreedte. Optioneel kun je het hoofdbord oversized nemen; 20cm breder dan de bedbreedte.

Het genopte hoofdbord Spirit is genopt en heeft een hoogte van 110cm. Dit hoofdbord heeft een meerprijs van € 100,-

 

Boxspring Energy en poten

Je kunt kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. De vlakke, niet-verstelbare boxsprings hebben een hoogte van 27cm en de elektrisch verstelbare zijn 25cm hoog.

De boxspring is standaard uitgevoerd met rechthoekige, houten poten in 4 kleuren. Optioneel kun je ook kiezen voor luxe, conische poten of Retro poten.

 

Matrassen Energy

De matrassen van de Energy worden in dezelfde stofkleur geleverd als de boxspring. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken. De matrassen hebben een pocketveren kern (300 veren per m2) en zijn verdeeld in 5 zones. De comfortlaag is gemaakt van koudschuim, zodat de matras goed naar het lichaam voegt en optimaal ventileert. Deze pocketveer matrassen zijn leverbaar in 2 stevigheden: standaard (tot ± 80kg) en stevig (vanaf ± 80 kg).

 

Topmatras Energy

De boxspringcombinatie is uitgerust met een HR-schuim topmatras. HR-schuim, of koudschuim, heeft een zeer open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Niet alleen prettig voor je slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van de topmatras. Optioneel kun je de Energy ook uitvoeren met een soepeler natuurlatex topmatras.

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op motoren, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eastborn boxspring Energy
Uw waardering