Eastborn boxspring Ruby

Eastborn boxspring Ruby

Eastborn boxspring Facet


Eastborn boxspring Facet

De strak vormgegeven Eastborn boxspring Facet heeft een heerlijk luchtig uiterlijk. De "Thin" boxsprings zijn 9 centimeter dik, zodat het bed een slanke uitstraling krijgt. De Facet boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarbij kun je kiezen voor een boxspring met gestoffeerde matrassen en topmatras, of zonder topmatras. 

De uitvoering op de foto (kleur Cotton 810 Light blue) is voorzien van een "Seamless" hoes om de 2 boxsprings, zodathet 1 geheel lijkt.

 

Levertijd: 4-5 weken

Gratis levering en montage

 

Normale prijs € 2.485,00 Speciale prijs € 2.185,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring Facet
160x200
160x210
160x220
180x200
180x210
180x220
2 aparte boxsprings
"Seamless" uitvoering
Witte matrassen
Gestoffeerde matrassen
2 x 1-persoons matras
1 x 2-persoons matras
Kleur eiken
Kleur zwart
Ja
Nee

Eastborn boxspring Facet

De Eastborn boxspring Facet is uitvoerbaar met topmatras, waarbij de matras in dezelfde kleur krijgt als de boxspring en hoofdbord. Maar ook met een witte matras, als je geen topmatras wilt. De combinatie op de grote foto is als volgt samengesteld:

  • Hoofdbord Facet

  • boxsprings Thin

  • Seamless hoes

  • Retro poten eiken

  • matras Q2200

  • topmatras Comfortschuim

  • Stof Cotton 810 Light blue

Prijs complete set € 2545,-

 

 

Boxspring Thin

De "Thin" boxspring is 9 cm dik en voorzien van een pocketvering interieur. De boxspring ondersteund zo perfect de matras. En doordat de boxspring zeer dun is, krijgt het bed een mooi, slank uiterlijk en is daardoor minder massaal.

 

 

Seamless uitvoering

De maximale breedte van een boxspring uit 1 stuk is 140cm. Dus bij bedden vanaf 160cm breed, krijg je 2 aparte boxsprings, met een spleet in het midden. Om 1 geheel te maken, heeft Eastborn de Seamless uitvoering. Dan krijg je nog steeds 2 aparte boxsprings (betere levensduur en gemakkelijk te vervoeren), maar dan wordt er 1 grote tijk om de boxspring gespannen. Zo lijkt het een 2-persoons boxspring uit 1 stuk. De mooie Retro poten worden dan op de hoeken geplaatst en de poten in het midden worden zo ver mogelijk naar binnen geplaatst. 

 

 

Eastborn matrassen en topmatrassen

De Facet boxspring is uitvoerbaar met alle Eastborn matrassen en topmatrassen. Kies je voor een topmatras, dan is het mooi om een van de "colour-matrassen" te kiezen. Dat zijn matrassen uit de normale Eastborn collectie, maar dan word deze in de kleur van de boxspring gestoffeerd. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken, wat gemakkelijker is. Of gewoon een normale, witte matras, waar je direct op slaapt. Dus zonder topmatras. 

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op motoren, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen