Eastborn boxspring Blossom

Eastborn boxspring Blossom

Eastborn boxspring Stripe

Eastborn boxspring Stripe

Eastborn boxspring Moss


Eastborn boxspring Moss

De Eastborn boxspring Moss is uitgevoerd met een zacht hoofdbord, voorzien van knopen. De boxsprings kunnen in een vlakke, of elektrisch verstelbare uitvoering geleverd worden. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarbij kun je kiezen voor een boxspringcombinatie met gestoffeerde matrassen en topmatras, of zonder topmatras.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering en montage

 

Normale prijs € 2.885,00 Speciale prijs € 2.585,00
Op voorraad
Product
Eastborn boxspring Moss
160x200
160x210
160x220
180x200
180x210
180x220
Niet-verstelbaar
Elektrisch-verstelbaar
Witte matrassen
Gestoffeerde matrassen
2 x 1-persoons matras
1 x 2-persoons matras
Mat zwart
Chroom zwart
Goud
Ja
Nee

Eastborn boxspring Moss

De Eastborn boxspring Moss is uitvoerbaar met topmatras, waarbij de matras in dezelfde kleur krijgt als de boxspring en hoofdbord. Maar ook met een witte matras, als je geen topmatras wilt. De combinatie op de grote foto is als volgt samengesteld:

  • Hoofdbord Moss

  • boxsprings Regular

  • Retro poten mat zwart

  • matras Q2200

  • topmatras Comfortschuim

  • Stof Soft

Prijs complete set € 2495,-

 

 

Hoofdbord

Het hoofdbord van de Moss is 94cm hoog, exclusief poten van de boxspring. Dus met een boxspring-poothoogte van bijvoorbeeld 15cm, heeft het hoofdbord een hoogte van 109 cm vanaf de grond. 

 

 

Boxspring Regular

De "Regular" boxspring is voorzien van een pocketvering interieur. De boxspring ondersteund zo perfect de matras. De boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. De boxspring is standaard uitgevoerd met de luxe "Retro" poten.

 

 

Eastborn matrassen en topmatrassen

De Moss boxspring is uitvoerbaar met alle Eastborn matrassen en topmatrassen. Kies je voor een topmatras, dan is het mooi om een van de "colour-matrassen" te kiezen. Dat zijn matrassen uit de normale Eastborn collectie, maar dan word deze in de kleur van de boxspring gestoffeerd. Je hoeft namelijk alleen de topmatras op te maken, wat gemakkelijker is. Of gewoon een normale, witte matras, waar je direct op slaapt. Dus zonder topmatras. 

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op motoren, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen