Eastborn boxspring Energy aanbieding

Eastborn boxspring Energy

Eastborn boxsprings

Eastborn boxsprings

Eastborn Nummer 10 boxspring

Eastborn Nummer 10 boxspring

Complete boxspringset, bestaande uit:

1 x Hoofdbord Nummer 10

2 x Boxspring 25 cm

2 x Matras pocketveer Nummer 10

1 x Topmatras HR (koudschuim)

2 x Potenset (alu, eiken of wenge)

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering en montage

 

€ 1.999,00
Op voorraad
Product
Boxspring Eastborn Nr 10

De Nummer 10 boxspring van Eastborn

De Consumentenbond heeft, in de test van 2014, de boxspring Nummer 10 als enige boxspringcombinatie beloond met het predicaat "Beste uit de Test".Consumentenbond

Nummer 10 is door de Consumentenbond zeer goed beoordeeld op de volgende aspecten:

 

  • Goede lichaamsondersteuning op de zij
  • Goede lichaamsondersteuning op de rug
  • Zeer stabiel
  • Goede veerkracht

  

 

Matrassen

De Nummer 10 combinatie is voorzien van een fraai meegestoffeerde matras in de kleur van de boxspring. De matras is voorzien van 300 elektrothemisch nageharde pocketveren per m², verdeeld over 7-zones: Bij heupen (zwaarder lichaamsdeel) is de matras steviger en bij schouders (lichter lichaamsdeel) juist soepeler. De matras is aan beide zijden afgedekt met hoogwaardig comfortschuim (HR-schuim). HR-schuim (koudschuim) heeft een zeer open celstructuur, waardoor het niet alleen perfecte steun geeft, maar ook uitstekend ventileerd. U kunt kiezen tussen een soft (tot ± 85kg) of medium (vanaf ± 80 kg) comfort.

 

Uw gewicht is niet alleen doorslaggevend voor de keuze. Aspecten al voorkeur, uw slaaphouding, de topmatras en uw postuur spelen een grote rol

 

 

Topmatras

De topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). Dit schuim heeft een zeer open celstructuur, waardoor het uitstekend ventileert. Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren.

Ook is het opmaken van een topmatras bijzonder gemakkelijk. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter dan de matras is. 

Optioneel kunt u kiezen voor een soepelere, natuurlatex topmatras. Natuurlatex is een rekbaar product en zal een meer "omsluitend" gevoel geven. 

 

De keuze voor een bepaalde kwaliteit en soort topmatras hangt sterk af van uw voorkeur. Ook uw slaaphouding en slaapklimaat spelen een rol in de juiste keuze.

Meer informatie
Merk Bed Eastborn
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op motoren, 25 jaar op boxsprings, 2 jaar op topmatrassen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eastborn Nummer 10 boxspring
Uw waardering