Tempur North Continental

Tempur North Continental

Eastborn boxspring Ruby

Eastborn boxspring Ruby

Tempur North Adjustable


Tempur North Adjustable

De North Adjustable is een compleet, elektrisch verstelbaar slaapsysteem van Tempur. Compleet met hoofdbord, 2-motorig, elektrisch verstelbare North bedbodems, gestoffeerde matrassen en topmatrassen.

 

Levertijd: 2-8 weken (afhankelijk van kleur en afmeting)

Gratis bezorging en montage

 

€ 8.248,00
Op voorraad
Product
Tempur North Adjustable
160x200
180x200
180x210
Graphite grey
Stone grey
Forest green
hoofdbord Standaard
hoofdbord Design
2 x 1-persoons
1 x 2-persoons
Original (Stevig)
Sensation (Medium)
Cloud (Zacht)
Ja
Nee

Tempur North Adjustable

Door de afgeronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven. De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem één geheel vormt. Het is mogelijk om matras, kleur, hoofdbord en topmatras zelf te kiezen.

 

Er is een keuze uit twee modellen. Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: Bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. Voor lezen en TV kijken in bed is het elektrisch verstelbare Adjustable model zeer geschikt.

Het bijpassend hoofdbord is er in een standaard of design uitvoering. Bovendien is het North slaapsysteem verkrijgbaar in drie kleuren: Sand, Stone en Night Sky.

 


  

De Tempur North zelf samenstellen

Er is keuze uit 2 uitvoeringen: De Continental en de Adjustable.

Tempur North

 

De beide uitvoeringen zijn verdeeld in bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. De Adjustable is 2-motorig, elektrisch verstelbaar en voorzien van een draadloze, radiografische afstandsbediening die werkt waar je ook heen wijst. Ook beschikt de Adjustable over een onopvallend systeem onder de matras, dat ervoor zorgt dat het matras tijdens het verstellen perfect op zijn plaats blijft.

 


 

North hoofdborden

De Tempur North kan uitgevoerd worden met 2 verschillende hoofdborden, namelijk een hoofdbord "Standaard"of "Design"


Tempur North hoofdborden

 


 

Kies een eigen comfort in de Tempur North bedcollectie:

Niet alleen het uiterlijk van de North is aanpasbaar. Ook het belangrijkste, het ligcomfort, is zelf te kiezen.

 

Tempur Original/Cloud

De Original matrassen zijn de bekendste matrassen van Tempur en maken al meer dan 15 jaar onderdeel uit van het Tempur assortiment. Door deze met het nieuwere Tempur Cloud te combineren, voegt de matras zich perfect naar het lichaam. Deze matrassen zijn met name aan te raden voor mensen die iets in de matras willen wegzakken.

  

Tempur Sensation

De Tempur Sensation matrassen bieden het vertrouwde gevoel van een traditionele matras, maar dan met het comfort en drukverlaging van Tempur. Door de speciale opbouw en gebruik van een laag "High Mobility" schuim zorgt de Sensation voor veerkracht. Daarom zak je niet ver in de matras weg en dat helpt mee aan de bewegingsvrijheid. Mensen die voorkeur hebben voor een wat steviger ligcomfort, kunnen het beste de Sensation kiezen.

 


 

Tempur North topmatrassen

Waar de matras ondersteund, zorgt de topmatras vooral voor comfort. Er is keuze uit 3 verschillende topmatrassen: Original (stevig), Sensation (medium) en Cloud (zacht). Deze worden standaard met een Breeze tijk geleverd voor optimale ventilatie. De Breeze hoes is gemaakt van speciaal Tempur ClimateMaterial, dat zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en het bevordert de luchtstroom door de topmatras.

Meer informatie
Merk Bed Tempur
Type bed Boxspring
Garantie 2 jaar op motoren, 10 jaar op bedbodems, 10 jaar op matrassen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!