Dons dekbed Castella Wega 4-seizoenen

Castella Nova 4-seizoenen dekbed

Auping dekbed Comfort Synthetisch 4 seizoenen

Auping dekbed Comfort Synthetisch 4-seizoenen

Auping dekbed Comfort Natuur 4 seizoenen

Auping dekbed Comfort Natuur 4 seizoenen

Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen: Een dikker gedeelte voor het voor/najaar en een dunner gedeelte voor de zomer. De delen zijn samen te koppelen tot een heerlijk warm winterdekbed. Het Auping Comfort Natuur dekbed is gevuld met 90% witte Europese eendendons en 10% eendenveren. RDS gecertificeerd. 

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 349,00
Op voorraad
Product
Auping dekbed Comfort Natuur 4 seizoenen
140x200 (550+330 gram)
140x220 (600+330 gram)
200x200 (780+400 gram)
200x220 (860+440 gram)
240x220 (1030+550 gram)
260x220 (1120+600 gram)

Auping dekbed Comfort Natuur 4 seizoenen

 

Warmteklasse: 3+4

Vulling: 90% witte Europese eendendons, RDS gecertificeerd

Tijk: 100% biologische katoen, Nomite® label

Model: Cassette gestikt

 

 

4-seizoenen dekbed

Dit dekbed is gevuld met 90% witte Europese eendendons en 10% eendenveren en is heerlijk licht en luchtig. Het Auping Comfort Natuur 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 aparte delen, namelijk een voor/najaarsdeel en een zomerdeel. De delen zijn te koppelen tot extra warm winterdekbed. Zo kun je het dekbed per seizoen aanpassen.

 

 

Ventilatie

De lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. Je wilt het in bed niet koud hebben, maar ook niet te warm. Goede afvoer van transpiratievocht door optimale ventilatie is essentieel om het lichaam op de juiste temperatuur te houden. Met het AVS systeem (Active Ventilation and Support) dat niet alleen verwerkt is in alle Auping bedbodems en matrassen, maar ook in alle Auping kussens en dekbedden, ben je verzekerd van een uitstekend slaapklimaat.

 

 

Donzen dekbedden

Behalve dat een donzen dekbed heel goed is in het absorberen van vocht, heeft het ook een grote veerkracht en is licht van gewicht. De kwaliteit van dons wordt voornamelijk bepaald door de vulkracht. Hoe beter de vulkracht, hoe meer lucht het dons kan vasthouden en dus hoe beter de isolatie. Even opschudden en het dekbed is weer heerlijk luchtig. 

 

 

Responsible Down Standard

De donzen dekbedden van Auping zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). De RDS sluit het dwangvoederen en levend plukken van dieren uit. De dons is een bijproduct van de voedingsindustrie. Om dit te waarborgen wordt de gehele keten, van boerderij tot eindproduct, periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten en wordt elke partij dons hierop gecontroleerd. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.

 

Wat betekent gecertificeerd dons?

  • Bevat uitsluitend dons als bijproduct van de voedingsindustrie.
  • Bevat geen dons van gedwangvoederde dieren.
  • Bevat geen dons verkregen via de pluk van levende dieren.
  • Het dons wordt gevolgd van boerderij tot eindproduct.
  • Wordt gecontroleerd door een professionele, onafhankelijke instelling.
 
 

Garantie

Voor Auping dekbedden geldt standaard een volledige garantie van 2 jaar. Wanneer je het dekbed online registreert, kun je aanspraak maken op 3 jaar additionele garantie op basis van afschrijving. Je ontvangt dan in voorkomend geval een korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product. De totale garantieperiode voor dekbedden bedraagt na registratie dus 5 jaar. In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvang je 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekent over de originele aanschafwaarde van het eerste product.

Meer informatie
Dekbedvulling Dons
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Auping
Garantie 5 jaar