Auping dekbed Comfort natuur 4-seizoenen detail

Auping dekbed Comfort Natuur 4 seizoenen

Auping dekbed Comfort Synthetisch 4-seizoenen


Auping dekbed Comfort Synthetisch 4-seizoenen

Het Auping dekbed Comfort synthetisch 4 seizoenen bestaat uit 2 delen: Een deel voor het voor/najaar en een deel voor de zomer. De delen zijn samen te voegen tot een extra warm winterdekbed.

Dit dekbed is gevuld met 100% rPET gerecyclede polyester vezel. Deze anti-allergische vulling heeft een zeer goede isolerende en vochtregulerende werking. Het dekbed is machine wasbaar. 

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 299,00
Op voorraad
Product
Auping dekbed Comfort Synthetisch 4-seizoenen
140x200
140x220
240x220
260x220

Auping dekbed Comfort Synthetisch 4 seizoenen

 

Wamteklasse: 3+4 (samen 1)

Vulling: 100% rPET gerecyclede polyester vezel

Tijk: 100% biologisch katoensatijn

 

 

Ventilatie

De lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. Je wilt het in bed niet koud hebben, maar ook niet te warm. Goede afvoer van transpiratievocht door optimale ventilatie is essentieel om het lichaam op de juiste temperatuur te houden. Met het AVS systeem (Active Ventilation and Support) dat niet alleen verwerkt is in alle Auping bedbodems en matrassen, maar ook in alle Auping kussens en dekbedden, ben je verzekerd van een uitstekend slaapklimaat.

 

 

Synthetisch

Een synthetisch dekbed is een soepel en egaal gevuld dekbed, dat wasbaar is in de machine. Synthetische Auping dekbedden zijn bovendien ideaal voor mensen met allergieën: ze zijn antibacterieel, antischimmel en anti-huisstofmijt. Tenslotte hebben synthetische dekbedden ook nog eens een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

 

 

Garantie

Voor Auping dekbedden geldt standaard een volledige garantie van 2 jaar. Wanneer je het dekbed online registreert, kun je aanspraak maken op 3 jaar additionele garantie op basis van afschrijving. Je ontvangt dan in voorkomend geval een korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product. De totale garantieperiode voor dekbedden bedraagt na registratie dus 5 jaar. In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvang je 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekent over de originele aanschafwaarde van het eerste product.

Meer informatie
Dekbedvulling Synthetisch
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Auping
Garantie 5 jaar