Texeler Puur natuur

Texeler PuurNatuur

Auping dekbed Prestige Natuur 4-seizoenen

Auping dekbed Prestige Natuur 4-seizoenen

Auping dekbed DeLuxe Natuur 4-seizoenen


Auping dekbed DeLuxe natuur 4-seizoenen

Dit dekbed is gevuld met 100% witte Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig. Het dekbed bestaat uit twee delen die 's winters aan elkaar te koppelen zijn tot één heel behaaglijk dekbed. 

Het Auping DeLuxe Natuur 4-seizoenen dekbed is "cassette" gestikt, wat wil zeggen dat de blokken met opstaande schotjes zijn uitgerust, zodat de dons zich perfect door het blokje verspreid.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis levering

 

€ 479,00
Op voorraad
Product
Auping dekbed DeLuxe Natuur 4-seizoenen
140x200 (500+285 gram)
140x220 (550+315 gram)
240x220 (950+525 gram)
260x220 (1050+575 gram)

Auping dekbed DeLuxe natuur 4-seizoenen

 

Warmteklasse: 3+4 (samen 1)

Vulling: 100% witte Europese eendendons, RDS gecertificeerd

Tijk: 100% biologische katoen, Nomite® label

Model: Cassette gestikt

 

Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit 2 aparte delen; een voor- en najaarsdeel en een zomerdeel. Hoewel deze 2 niet vaak tegelijk samen gebruikt worden (meestal niet koud genoeg, goed geïsoleerde huizen), heeft een 4-seizoenen uitvoering toch wat voordelen. Vaak is een voor- of najaars dekbed te warm voor de zomer. Het zomerdekbed is weer te koud voor de winter. En de levensduur is wat langer, je gebruikt elk deel maar een bepaald gedeelte van het jaar.

 

 

Anti-allergie

De donzen Auping dekbedden zijn voorzien van het Nomite® label en zijn hiermee geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

 

 

Donzen dekbedden

Behalve dat een donzen dekbed heel goed is in het absorberen van vocht, heeft het ook een grote veerkracht en is licht van gewicht. De kwaliteit van dons wordt voornamelijk bepaald door de vulkracht. Hoe beter de vulkracht, hoe meer lucht het dons kan vasthouden en dus hoe beter de isolatie. Even opschudden en het dekbed is weer heerlijk luchtig.

 

 

Responsible Down Standard

De donzen dekbedden van Auping zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). De RDS sluit het dwangvoederen en levend plukken van dieren uit. De dons is een bijproduct van de voedingsindustrie. Om dit te waarborgen wordt de gehele keten, van boerderij tot eindproduct, periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten en wordt elke partij dons hierop gecontroleerd. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.

 

Wat betekent gecertificeerd dons?

  • Bevat uitsluitend dons als bijproduct van de voedingsindustrie.
  • Bevat geen dons van gedwangvoederde dieren.
  • Bevat geen dons verkregen via de pluk van levende dieren.
  • Het dons wordt gevolgd van boerderij tot eindproduct.
  • Wordt gecontroleerd door een professionele, onafhankelijke instelling.
 
 

Garantie

Voor Auping dekbedden geldt standaard een volledige garantie van 2 jaar. Wanneer je het dekbed online registreert, kun je aanspraak maken op 3 jaar additionele garantie op basis van afschrijving. Je ontvangt dan in voorkomend geval een korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product. De totale garantieperiode voor dekbedden bedraagt na registratie dus 5 jaar. In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvang je 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekent over de originele aanschafwaarde van het eerste product.

Meer informatie
Dekbedvulling Dons
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Auping
Garantie 5 jaar