Auping dekbed Deluxe 4-seizoenen

Auping dekbed DeLuxe Natuur 4-seizoenen

Dekbed Castella Avior 4-seizoenen

Dekbed Castella Avior 4-seizoenen

Auping dekbed Prestige Natuur 4-seizoenen


Auping dekbed Prestige Natuur 4-seizoenen

Het Auping Prestige dekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons, wat grootvlokkiger is dan bijvoorbeeld eendendons. Naarmate dieren in een kouder klimaat leven, zullen ze meer en grotere donsvlokken aanmaken, wat een betere isolatie geeft. Daardoor heb je minder dons nodig om een dekbed te vullen en daarom is dit dekbed extreem licht en zacht.

Het 4-seizoenen Prestige dekbed bestaat uit 2 delen; een voor/najaarsdeel en een zomerdeel, die je kunt koppelen tot winterdekbed.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis levering

 

€ 599,00
Op voorraad
Product
Auping dekbed Prestige Natuur 4-seizoenen
140x200 (450+270 gram)
140x220 (500+300 gram)
240x220 (840+500 gram)
260x220 (920+550 gram)

Auping dekbed Prestige Natuur 4-seizoenen

 

Warmteklasse: 3+4 (samen 1)

Vulling: 100% witte Mazurische ganzendons, RDS gecertificeerd

Tijk: 100% biologisch katoen batist, Nomite® label

Model: Cassette gestikt

 

 

Ventilatie

De lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. Je wilt het in bed niet koud hebben, maar ook niet te warm. Goede afvoer van transpiratievocht door optimale ventilatie is essentieel om het lichaam op de juiste temperatuur te houden. Met het AVS systeem (Active Ventilation and Support) dat niet alleen verwerkt is in alle Auping bedbodems en matrassen, maar ook in alle Auping kussens en dekbedden, ben je verzekerd van een uitstekend slaapklimaat.

 

 

Anti-allergie

De donzen Auping dekbedden zijn voorzien van het Nomite® label en zijn hiermee geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

 

 

Donzen dekbedden

Behalve dat een donzen dekbed heel goed is in het absorberen van vocht, heeft het ook een grote veerkracht en is licht van gewicht. De kwaliteit van dons wordt voornamelijk bepaald door de vulkracht. Hoe beter de vulkracht, hoe meer lucht het dons kan vasthouden en dus hoe beter de isolatie. Even opschudden en het dekbed is weer heerlijk luchtig.

 

 

Garantie

Voor Auping dekbedden geldt standaard een volledige garantie van 2 jaar. Wanneer je het dekbed online registreert, kun je aanspraak maken op 3 jaar additionele garantie op basis van afschrijving. Je ontvangt dan in voorkomend geval een korting, berekend als percentage over de aanschafwaarde van het oorspronkelijke product, op de aanschafprijs van een vervangend product. De totale garantieperiode voor dekbedden bedraagt na registratie dus 5 jaar. In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvang je 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekent over de originele aanschafwaarde van het eerste product.

Meer informatie
Dekbedvulling Dons
Warmteklasse 4-Seizoenen
Merk Auping
Garantie 5 jaar