Auping hoofdkussen Prestige natuur

Auping hoofdkussen Prestige natuur

Auping hoofdkussen Deluxe natuur

Auping hoofdkussen Deluxe natuur

Auping hoofdkussen Comfort natuur


Auping hoofdkussen Comfort natuur

Een heerlijk comfortabel en voegbaar kussen van Auping. Door de voegbaarheid, is dit kussen ook geschikt voor buikslapers. Het kussen voelt medium aan door het wat hogere percentage veren. De dons in dit Auping hoofdkussen zorgt voor de vochtregulatie en geeft het kussen zachtheid. De veren zorgen voor de steun.

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 69,00
Op voorraad
Product
Auping hoofdkussen Comfort natuur

Auping hoofdkussen Comfort natuur

 

Afmeting: 60x70

Stevigheid: medium

Slaaphouding: rug- en zij- en buikslapers

Vulling: 20% witte Europese eendendons / 80% eendenveren

Tijk: 50% bamboe / 50% biologisch katoen

RDS gecertificeerd

 

Het Auping Comfort natuur kussen is gevuld met 20% dons en 80% veren. Dat zorgt voor een stevigheid "medium". Hoe hoger het percentage dons, hoe zachter een hoofdkussen. Door de voegbaarheid, is het kussen geschikt voor elke slaaphouding. Daarbij kan het kussen door de rits aan de zijkant later bijgevuld worden.

Een groot voordeel van dons en veren is de zeer goede ventilatie. Daarbij is in de kussenhoes 50% bamboe verwerkt, wat sneller vocht afstaat, zodat het kussen altijd fris en behaaglijk aanvoelt.

Dons staat bekend om zeer goede vocht- en warmteregulatie. Een ideale combinatie met de Bamboe kussenhoes; deze beschikt ook over optimale vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen. Het materiaal neemt goed vocht op, en staat dat zeer snel af, waardoor het kussen altijd koel en droog aanvoelt. 

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper, Buikslaper, Alle bovenstaande
Kussenvulling Dons
Stevigheid Medium
Kussen merk Auping
Garantie 2 jaar