Auping hoofdkussen Comfort natuur

Auping hoofdkussen Comfort natuur

Hoofdkussenset First Comfort

Hoofdkussenset First Comfort

Auping hoofdkussen Deluxe natuur


Auping hoofdkussen Deluxe natuur

Door het hoge percentage dons is het Deluxe natuur hoofdkussen heerlijk zacht en soepel. Daarmee is het kussen dan ook zeer geschikt voor elke lighouding. 

Een groot voordeel van dons en veren is de zeer goede ventilatie. Daarbij is in de kussenhoes 50% bamboe verwerkt, wat sneller vocht afstaat, zodat het kussen altijd fris en behaaglijk aanvoelt.

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 129,00
Op voorraad
Product
Auping hoofdkussen Deluxe natuur

Auping hoofdkussen Deluxe natuur

 

Afmeting: 60x70

Stevigheid: zacht

Slaaphouding: rug- en zij- en buikslapers

Vulling: 70% witte Europese eendendons / 30% eendenveren

Tijk: 50% bamboe / 50% biologisch katoen

RDS gecertificeerd

 

Het Auping Deluxe natuur kussen is gevuld met 70% witte Eurpese eendendons dons en 30% Europese eendenveren. Dat zorgt voor een heerlijk zacht hoofdkussen. Hoe hoger het percentage dons, hoe zachter een hoofdkussen. Veren geven wat meer stevigheid aan het kussen, zodat je een goede steun krijgt wanneer je op je zij slaapt.

Door de voegbaarheid, is het kussen geschikt voor elke slaaphouding. Daarbij kan het kussen door de rits aan de zijkant later bijgevuld worden.

Dons staat bekend om zeer goede vocht- en warmteregulatie. Een ideale combinatie met de Bamboe kussenhoes; deze beschikt ook over optimale vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen. Het materiaal neemt goed vocht op, en staat dat zeer snel af, waardoor het kussen altijd koel en droog aanvoelt. 

 

 

Responsible Down Standard

De donzen dekbedden van Auping zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). De RDS sluit het dwangvoederen en levend plukken van dieren uit. De dons is een bijproduct van de voedingsindustrie. Om dit te waarborgen wordt de gehele keten, van boerderij tot eindproduct, periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten en wordt elke partij dons hierop gecontroleerd. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.

 

Wat betekent gecertificeerd dons?

  • Bevat uitsluitend dons als bijproduct van de voedingsindustrie.
  • Bevat geen dons van gedwangvoederde dieren.
  • Bevat geen dons verkregen via de pluk van levende dieren.
  • Het dons wordt gevolgd van boerderij tot eindproduct.
  • Wordt gecontroleerd door een professionele, onafhankelijke instelling.
Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper, Buikslaper, Alle bovenstaande
Kussenvulling Dons
Stevigheid Zacht
Kussen merk Auping
Garantie 2 jaar