Castella Spica hoofdkussen dons

Hoofdkussen dons/latex Castella Spica

Auping hoofdkussen Prestige natuur

Auping hoofdkussen Prestige natuur

Auping hoofdkussen Prestige latex


Auping hoofdkussen Prestige latex

Het auping Prestige latex kussen is een vormvast kussen en zorgt daarmee voor optimale ondersteuning. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende stevigheden en diktes. De keuze hiervoor hangt af van voorkeur, postuur, slaaphouding en stevigheid van je bed. De iets gebogen vorm zorgt ervoor dat het kussen altijd goed om de nek en schouder aansluit.

 

Levertijd: 2-3 werkdagen

Gratis verzending

 

€ 139,00
Op voorraad
Product
Auping hoofdkussen Prestige latex
Latex soepel 10cm
Latex soepel 12cm
Latex soepel 14cm
Latex medium 10cm
Latex medium 12cm
Latex medium 14cm

Auping hoofdkussen Prestige latex

Een latex kussen heeft een vaste vorm en zal daardoor altijd voor een goede steun zorgen. Het Prestige latex hoofdkussen is uitvoerbaar in 3 diktes, namelijk 10, 12 en 14cm. Daarbij kun je nog kiezen uit soepel en medium. 

De keuze voor een van deze opties hangt in eerste instantie van je voorkeur af. Het kussen moet immers prettig aanvoelen. Daarbij is je postuur belangrijk in combinatie met het slaapsysteem. Iemand met brede schouders die op zijn zij slaapt heeft een wat dikker kussen nodig. Maar stel dat diegene op een heel zacht slaapsysteem ligt, kan het zijn dat het kussen toch iets dunner moet zijn. De schouder zakt namelijk verder in het bed.

Slaaphouding is dus ook zeer belangrijk. Deze kussens zijn minder geschikt voor mensen die het meest op hun buik slapen. Voor zij en rugslapers is het Auping Prestige kussen uitermate geschikt. 

 

 

Latex kussens

De Tencel hoes van het Prestige latex kussen is wasbaar. Door middel van een rits is deze gemakkelijk van het kussen af te halen. Tencel beschikt over optimale vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen. Het materiaal neemt goed vocht op, maar staat het nog beter af, waardoor het kussen altijd koel en droog aanvoelt.

De latex kern is niet wasbaar. 

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper
Kussenvulling Latex
Stevigheid Zacht, Medium
Kussen merk Auping
Garantie 2 jaar