Silvana Support Royale Paars

Silvana Support Royale Paars

Silvana Royale support Geel

Silvana Support Royale Geel

Silvana Support Royale Blauw


Silvana Support Royale Blauw

De Silvana Support® Royale Beetje Stevig (Blauw) is iets steviger dan de paarse variant. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige Suprelle® Fusion vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 139,00
Op voorraad
Product
Silvana Support Royale Blauw
60x70
50x70

Silvana Support Royale Blauw

In de Silvana Support® collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor als het nog iets luxer en mooier mag, is er het vernieuwde Silvana Support® Royale hoofdkussen. 
 
Suprelle® Fusion is een zeer innovatief vulmateriaal bestaande uit 60% high-tech gerecyclede polyester vezels en 40% gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen. De neksteun van de Silvana Support® Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen. De Silvana Support Royale® Blauw is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk en verwijder voor het wassen eerst de neksteun.
Meer informatie
Lighouding Zijslaper
Kussenvulling Dons, Vezelbolletjes
Stevigheid Medium
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar