Silvana hoofdkussen Comfort geel

Silvana hoofdkussen Comfort Geel

Silvana Support Royale Oranje

Silvana Support Royale Oranje

Silvana Support Royale rood


Silvana Support Royale Rood

De Silvana Support® Royale Extra Zacht (rood) is het zachtste kussen uit de serie van 6 Royale kussens. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Ook zeer geschikt voor buikslapers. De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige Suprelle® Fusion vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 139,00
Op voorraad
Product
Silvana Support Royale rood
60x70
50x70

Silvana Support Royale Rood

In de Silvana Support® collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor als het nog iets luxer en mooier mag, is er het vernieuwde Silvana Support® Royale hoofdkussen.

De vulling van Suprelle® Fusion is een zeer innovatief vulmateriaal bestaande uit 60% high-tech gerecyclede polyester vezels en 40% gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen. De neksteun van de Silvana Support® Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen. De Silvana Support® Royale Rood is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk en verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Meer informatie
Lighouding Buikslaper
Kussenvulling Dons, Vezelbolletjes
Stevigheid Zacht
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar