Eastborn matras P4

Eastborn matras P4

Eastborn matras P8

Eastborn matras P8

Eastborn matras P6

geen

Eastborn matras P6

Deze matras is stevig en daarom perfect geschikt voor mensen die niet in de matras willen wegzakken. De 300 pocketveren per m2 in combinatie met de koudschuim comfort-laag zorgen voor een stevig slaapcomfort. Uitstekend ventilerend en de matras is goed schoon te houden door de afneembare en wasbare matrastijk.

  • Matrasdikte 24cm
  • HR-schuim comfortlaag
  • 7-comfortzones
  • Wasbare matrastijk
  • Keuze uit standaard (tot ±85kg) en stevig (vanaf ±80kg)

Gratis bezorging

Levertijd: 2-4 weken

€ 399,00
Op voorraad
SKU
Eastborn P6 pocketvering

Eastborn matras P6 pocketvering

Dit Eastborn pocketveer matras heeft 7 comfortzones en is 24 cm dik. Dit matras heeft een stevig ligcomfort. De matras is afgedekt met een flexibele drukverdeler en heeft een comfortlaag van HR-schuim (koudschuim). De pocketveren kern in combinatie met de zeer open celstructuur van koudschuim zorgt voor een uitstekende ventilatie. 

 
Advanced pocket Technology

De Eastborn Feel Fit P6 matras heeft Advanced Pocket Technology veren (300 per m²).  Tijdens het productieproces wordt de Advanced pocketveer op gepatenteerde wijze elektrothermisch nagehard. Dit zorgt ervoor dat ook na vele jaren intensief gebruik, de Advanced pocketveer steeds weer terugkomt in zijn oorspronkelijke stand.

 

De pocketveren voegen zich moeiteloos om de contouren van het lichaam, waardoor ze een uitstekende ondersteuning geven. Omdat schouders een andere ondersteuning nodig hebben dat bijvoorbeeld heupen, is de matras in 7 zones verdeeld: Soepeler bij schouders en wat steviger bij heupen. De 7 comfortzones zijn als volgt verdeeld: hoofd (stevig), schouders (soepel), lende (steviger), heupen (medium), lende (steviger), schouders (soepel), hoofd (stevig).

 

 

Matrastijk

De matrastijk is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de matrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect van Sensity® is ook na wassen op 40 ºC gegarandeerd, samen met een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Meer informatie
Ligcomfort Stevig
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Eastborn
Garantie 3 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eastborn matras P6
Uw waardering