Tempur Original matras Supreme 21cm

Tempur Original matras Supreme 21cm

Tempur One matras

Tempur One matras

Tempur Original matras Elite 25cm


Tempur Original matras Elite 25cm Cooltouch

De Tempur Original matras Elite is 25cm dik en heeft een zeer gemakkelijk afritsbare hoes. De Cooltouch hoes zorgt voor een heerlijk fris slaapklimaat. De Original Elite heeft halverwege een rits, zodat je alleen de bovenzijde afritst en zo gemakkelijk kunt wassen.

De Original matras heeft een stevig ligcomfort en is geschikt voor elke slaaphouding en postuur. En ook is deze matras geschikt voor elke bedbodem.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.749,00
Op voorraad
Product
Tempur Original matras Elite 25cm
Ja
Nee

Tempur Original matras Elite 25cm Cooltouch

De Tempur Original Elite matras is 25cm dik en heeft een stevig ligcomfort. Door de dikte is de Elite uitvoering net iets soepeler dan de Supreme (21cm) en Prima (19cm) uitvoering van de Original matras serie. Wat postuur en voorkeur voor lighouding betreft, kun je deze matras altijd kiezen. De Original zal zich altijd perfect naar het lichaam vormen en zo optimale drukverlaging en steun bieden.

Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden, de matras is 1-zijdig beslaapbaar.

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar.

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar