Tempur Cloud matras Elite 25cm

Tempur Cloud matras Elite 25cm

Tempur Original matras Supreme 21cm

Tempur Original matras Supreme 21cm

Tempur Original matras Prima 19cm


Tempur Original matras Prima 19cm Cooltouch

De Tempur Original matras Prima heeft een stevig ligcomfort. Ideaal voor mensen die een wat harder matras willen. De Original matrassen zijn de bekendste van Tempur. Ze voelen stevig wanneer je erop gaat liggen en ze vormen langzaam om je heen. Als de matras is opgewarmd door lichaamswarmte, zal deze zich aanzienlijk sneller aanpassen.

Alle Tempur matrassen zijn voorzien van een CoolTouch matrashoes. Hierdoor voelt de matras heerlijk fris aan en de hoes is gemakkelijk wasbaar.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.399,00
Op voorraad
Product
Tempur Original matras Prima 19cm

Tempur Original matras Prima 19cm Cooltouch

De Tempur Original matrassen kies je wanneer je een steviger ligcomfort wilt. De matrassen voelen stevig, maar vormen zich perfect naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal (visco-elastisch schuim) reageert op temperatuur; naarmate het warmer wordt als je erop ligt, zal het zich sneller aanpassen. 

Omdat Tempur matrassen zich zo goed om het lichaam vormen, werken deze drukverlagend. De matras verspreidt de druk op schouders en heupen zodanig, dat je minder zult keren en draaien en meer ontspannen zult slapen.

Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden, de matras is 1-zijdig beslaapbaar.

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar.

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar