Tempur Sensation matras Supreme 21cm

Tempur Sensation matras Supreme 21cm

Tempur Sensation matras Prima 19cm


Tempur Sensation matras Prima 19cm Cooltouch

De Tempur Sensation matrassen zijn ideaal voor mensen die graag de drukverlagende eigenschappen van Tempur willen en tegelijk ook het gevoel van een conventionele matras. De speciaal gesneden, Dynamic Support onderlaag biedt de juiste ondersteuning en het Tempur materiaal past zich volledig aan jouw lichaam aan. De Tempur Sensation matras Prima is 19cm dik en heeft een medium ligcomfort. En door de wasbare, CoolTouch matrashoes voelt de matras heerlijk fris aan.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.399,00
Op voorraad
Product
Tempur Sensation matras Prima 19cm

Tempur Sensation matras Prima 19cm Cooltouch

De Tempur Sensation matras Prima heeft een "medium" ligcomfort wat stevigheid betreft. Je zakt er dus wel iets in weg, zodat de matras zich perfect naar het lichaam voegt, maar je voelt toch snel de ondersteuning. De Sensation matrassen zijn ontwikkeld voor mensen die gemakkelijker willen bewegen in bed, zoals in- en uitstappen en keren en draaien. Tempur matrassen hoeven niet gekeerd en gedraaid te worden, de matras is 1-zijdig beslaapbaar.

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar.

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar