Tempur Sensation matras Prima 19cm Cooltouch

Tempur Sensation matras Prima 19cm

Tempur Cloud matras Prima 19cm

Tempur Cloud matras Prima 19cm

Tempur Sensation matras Supreme 21cm


Tempur Sensation matras Supreme 21cm

De Tempur Sensation matras Supreme is 21 cm dik en net wat zachter dan de Prima 19cm uitvoering. Dat heeft te maken met een extra 2cm dikke Tempur Comfortlaag bovenop de matras. Deze laat je net iets verder wegzakken. De Tempur Sensation matrassen zijn gemaakt voor mensen die graag een drukverlagend Tempur matras willen, maar ook gemakkelijker willen bewegen in bed. De Tempur Sensation matras Supreme heeft een "medium" ligcomfort. En door de wasbare, CoolTouch matrashoes voelt de matras heerlijk fris aan.

 

Levertijd: 1-2 weken (voor de meeste afmetingen)

Gratis levering

 

€ 1.549,00
Op voorraad
Product
Tempur Sensation matras Supreme 21cm

Tempur Sensation matras Supreme 21cm Cooltouch

De Tempur Sensation matras Supreme is wat zachter dan de 19cm Prima en heeft een "medium" ligcomfort wat stevigheid betreft. Je zakt iets in de matras weg, voordat je de steun voelt. Het comfort zit tussen de zachte Cloud en stevige Original in.

Het voordeel van de Sensation matrassen is dat je de drukverlaging van een Tempur matras hebt, maar ook de bewegingsvrijheid van een conventionele matras. Je ervaart minder weerstand bij het in- en uitstappen en het keren en draaien in bed. Dat komt door de speciaal gesneden, Dynamic Support onderlaag. Deze biedt de juiste ondersteuning en het Tempur materiaal past zich volledig aan jouw lichaam aan.

Tempur matrassen hoef je niet te keren en draaien, de matras is 1-zijdig beslaapbaar. 

 

 

Tempur CoolTouch™ matrashoes

Alle Tempur  matrassen zijn voorzien van een Cooltouch™ matrashoes. Deze voelt heerlijk koel aan en bevordert de nachtrust. Daarbij voert de hoes snel vocht af, zodat je een droog en fris slaapklimaat krijgt. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60°C. Het Tempur materiaal zelf is niet reinigbaar.

 

 

Tempur product garantie

De garantietermijn van Tempur matrassen is 10 jaar volledig. Het matras dient dan wel geregistreerd te worden bij Tempur.

 

 

Omruil garantieTempur 90 dagen omruil garantie

Indien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend

Geldig voor alle afmetingen.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium
Matras systeem Visco-elastisch (traagschuim)
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Tempur
Garantie 10 jaar