Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex

Eastborn boxsprings

Eastborn boxsprings

Splittopper Eastborn TD-500 natuurlatex


Splittopper Eastborn TD-500 natuurlatex

De 8cm dikke, Eastborn TD-500 splttopper is ideaal voor verstelbare bedden. Omdat de topper bij het hoofdeinde een inkeping (split) heeft, kun je onafhankelijk van elkaar het hoofdeinde van je bed verstellen. Wel zo gemakkelijk als de een wilt lezen, maar de ander wilt slapen. Deze splittopper heeft een kern van natuurlatex, wat zorgt voor een zeer zacht ligcomfort.

De afneembare, wasbare, stretch tijk is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatras is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomt dat huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Zo hou je een hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Gratis levering

Levertijd: 4 weken

 
 
€ 749,00
Op voorraad
Product
Splittopper Eastborn TD-500 natuurlatex

Splittopper Eastborn TD-500 natuurlatex

Een splittopper wordt speciaal gemaakt voor verstelbare bedden. Het rugdeel is gesplitst, zodat beide bedbodems onafhankelijk van elkaar kunnen worden versteld.

Natuurlatex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van het lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

De TD-500 topper is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatras is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeerd een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

Waarom een topmatras?

Een topmatras heeft meerdere voordelen, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van jouw lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om de topmatras, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Soepel
Topmatras uitvoering Splitopper
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Splittopper Eastborn TD-500 natuurlatex
Uw waardering