Topmatras Eastborn Smart latex

Topmatras Eastborn TD-400 latex

Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex

Splittopper Eastborn TD-400 latex

Splittopper Eastborn TD-400 latex

Een splittopper wordt speciaal gemaakt voor verstelbare bedden. Het rugdeel is gesplitst, zodat beide bedbodems onafhankelijk van elkaar kunnen worden versteld zonder dat je veel last van een spleet tussen de matrassen hebt.

De splittopper Eastborn TD-400 heeft een kern van latex en heeft een soepel tot medium ligcomfort. De afneembare hoes is wasbaar tot 40°C.

 

Gratis levering

Levertijd: 4-6 weken

 
€ 649,00
Op voorraad
Product
Splittopper Eastborn TD-400 latex

Splittopper Eastborn TD-400 latex


Latex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van uw lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

Hygiënische en frisse slaapomgeving

De tijk van de Eastborn TD-400 topper is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de matrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect van Sensity® is ook na wassen op 40 ºC gegarandeerd, samen met een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

 

Waarom een topmatras?

Een topmatras heeft meerdere voordelen, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van jouw lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om de topmatras, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Soepel, Medium
Topmatras uitvoering Splitopper
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Splittopper Eastborn TD-400 latex
Uw waardering