Topmatras Eastborn TD-300

Topmatras Eastborn TD-300

Eastborn partnermatras

Eastborn partnermatras

Splittopper Eastborn TD-300


Splittopper Eastborn TD-300

Bij een 2-persoons verstelbaar bed, worden over het algemeen 2 aparte matrassen geleverd, zodat je jouw deel apart van je partner kunt verstellen. Je kunt dan last hebben van de spleet tussen de matrassen. Daarvoor is een split-topmatras een uitkomst: Door de inkeping (split) in het hoofdeinde kun je jouw rugdeel nog apart van elkaar verstellen en je hebt geen last meer van die spleet tussen de matrassen.

De 8cm dikke splittopper Eastborn TD-300 heeft een kern van koudschuim (HR-schuim) en een medium/stevig ligcomfort. De hoes is afneembaar en wasbaar.

 

Gratis levering

Levertijd: 3-4 weken

 

€ 549,00
Op voorraad
Product
Splittopper Eastborn TD-300

Splittopper Eastborn TD-300

De Eastborn TD-300 split-topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). HR-schuim heeft een zeer open celstructuur, wat een goede ventilatie en vochtregulatie garandeert. Het schuim heeft ook een hoge veerkracht en zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor u minder druk op uw schouders en heupen ervaart.

De tijk van de TD-300 topmatras is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeert een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De dikte van deze topmatras is ca. 8cm.

 

 

Waarom een topmatras?

Een topmatras heeft meerdere voordelen, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van jouw lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om de topmatras, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Medium
Topmatras uitvoering Splitopper
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Splittopper Eastborn TD-300
Uw waardering