Splittopper Eastborn Smart latex

Splittopper Eastborn TD-400 latex

Splittopper Eastborn perfect latex

Splittopper Eastborn TD-500 natuurlatex

Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex


Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex

De Eastborn Perfect topmatras heeft een kern van natuurlatex. Vooral geschikt wanneer je liever een wat zachter en soepeler ligcomfort wilt. Natuurlatex is zeer rekbaar en laat je iets meer wegzakken, zodat de topmatras zich perfect naar de contouren van je lichaam voegt.

De afneembare, wasbare, stretch tijk is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatras is behandeld, wat voorkomt dat huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Zo hou je een hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Gratis levering

Levertijd: 3-4 weken

 
€ 419,00
Op voorraad
Product
Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex

Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex

Natuurlatex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van het lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van het lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer heeft van de "spleet" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. Je hoeft de molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar de matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor de matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Soepel
Topmatras uitvoering Standaard
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topmatras Eastborn TD-500 natuurlatex
Uw waardering