Hoofdkussenet First Comfort - 2e kussen gratis

Hoofdkussenset Fleur

Norma Accent matras

geen

Norma Accent matras

Let op: Wegens faillisement van Norma is deze matras momenteel niet leverbaar. 

De Norma Accent matras is verkozen tot "best ventilerende matras" in de meest recente matrassentest van de Consumentbond. Dit gezoneerde pocketveer matras is 24cm dik en heeft een comfortlaag van HR-schuim (koudschuim). De Norma Accent pocket/HR matras is een wat steviger matras, waardoor deze met name geschikt is voor mensen die niet te ver in de matras willen wegzakken.

Van € 599,-    voor € 449,-

 

Levertijd: niet leverbaar

 

Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 449,00
Niet op voorraad
SKU
Norma Accent matras

Norma Accent matras

De Norma Accent matras is redelijk stevig qua ligcomfort en is daarom met name geschikt voor mensen die niet teveel in de matras willen wegzakken. De matras zal zich wel uitstekend om heup en schouder voegen door de zonering. Een matras dat zich goed om het lichaam voegt zal minder druk op het lichaam geven, zodat je rustiger slaapt en minder zult draaien.

De Accent matras heeft een comfortlaag van HR-schuim (koudschuim). Een schuim met een zeer opencellige structuur, die zeer goed ventileert en een lange levensduur heeft. De luxe matrastijk (hoes) voelt heerlijk zacht aan en is blind genopt, waardoor de matras een zeer luxe uitstraling krijgt. Daarbij is dit matras aan 1 zijde voorzien van het verkoelende Cool+ materiaal. 

 

Eigenschappen

  • Matrashoogte 24 cm
  • Voorzien van handgrepen
  • Koudschuim comfortlaag
  • 7-comfortzones
  • Cool+ zomerzijde (gratis)
  • Keuze uit soepel en stevig

 

Consumentenbond

De Norma Accent matras is tot best ventilerende matras verkozen in de matrassentest van juni 2017. (Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoorde dit matras zeer hoog),

Een van de meest speciale aspecten van de Norma Accent matras is het gebruik van Cool+ aan 1 zijde van de matras. Dit verkoelende materiaal is vooral uitstekend geschikt voor de zomer. Het zorgt voor een koeler slaapklimaat. Een koel slaapklimaat zorgt voor een gezondere en diepere slaap. Daarbij zul je ook minder transpireren. 

Norma Accent - Cool+

Meer informatie
Ligcomfort Stevig
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Anti-allergisch
Matras merk Norma
Garantie 5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Norma Accent matras
Uw waardering