Showmodel Tempur Sensation matras 19cm

Showmodel Tempur Cloud matras 19cm

Showmodel Tempur Zero G Curve

Showmodel Tempur Zero G Curve

Norma Timeless Jubileum boxspring

geen

Norma Timeless Jubileum boxspring

Een zeer complete en scherp geprijsde boxspringcombinatie van Norma. De Norma Timeless Jubileum is compleet met Combispring matrassen, hoofdbord en latex topmatras. Beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. De Timeless Jubileum boxspring heeft een wat steviger ligcomfort. Ideaal voor mensen die niet te ver in het bed willen "wegzakken".

Je kunt uit diverse hoofdborden kiezen. Sommige zijn bij de prijs inbegrepen, anderen hebben een meerprijs. Dat geld ook voor kleuren; De Elan stoffen zijn verwerkt in de prijs, andere kleuren kunnen ook, tegen een meerprijs.

Levertijd: 8 weken

Gratis bezorging en montage

 

Normale prijs € 2.795,00 Speciale prijs € 1.599,00
Op voorraad
SKU
Norma boxspring Jubileum

Norma Timeless Jubileum boxspring

Bestaande uit: 

  • hoofdbord (Diverse mogelijkheden)
  • boxsprings vlak of elektrisch verstelbaar
  • boxsprings 27cm of 22cm dik
  • Combispring matrassen soepel of stevig
  • Latex topmatras (splituitvoering bij elektrisch)
  • potenset zwart 15cm
  • keuze uit 7 kleuren (tegen meerprijs ook andere stoffen/kleuren)
  • gratis draadloze bediening bij elektrisch verstelbare uitvoering

 

Compleet met Combispring matrassen

De Combispring matras van Norma heeft een unieke kern die bestaat uit een goed ventilerend (HR) schuim waarin met de hand honderden veren zijn geplaatst. De unieke combinatie van volle kern met veren zorgt voor een stabiele ligging, actieve ondersteuning en uitstekende ventilatie. Niet te hard, niet te zacht. Omdat uw schouders een andere ondersteuning nodig hebben dat bijvoorbeeld uw heupen, is de matras in 5 zones verdeeld. Een combispringmatras heeft geen harde randen dus over de gehele breedte en lengte hetzelfde prettige ligcomfort.

Deze matras heeft een comfortlaag van Comfolastic, wat onder de noemer "koudschuim" valt. De open celstructuur van koudschuim zorgt voor een uitstekende ventilatie. Ook genereerd koudschuim weinig druk op uw lichaam en vormt zich uitstekend.


Topmatras

De matras zorgt voor ondersteuning en geeft je lichaam de juiste steun. De topmatras zorgt vooral voor comfort. Je zakt er iets in weg, voordat je de steun van de matras voelt. Daardoor krijg je minder druk op schouders en heupen en kun je meer ontspannen liggen. 

Bijkomende voordelen van topmatrassen zijn onder andere het opmaken van het bed. Het is veel gemakkelijkker en lichter om de hoeslaken om alleen de topmatras te doen. Ook zal de levensduur van de matras wat langer zijn. De topmatras beschermd de matras tegen druk en vocht, 2 belangrijke dingen die (zeker in combinatie) voor slijtage van een matras zorgen. 

Meer informatie
Merk Bed Norma
Type bed Boxspring
Garantie 5 jaar op matrassen, 2 jaar op topmatrassen, 5 jaar op boxsprings
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Norma Timeless Jubileum boxspring
Uw waardering