Topmatras Eastborn Smart

Topmatras Eastborn Smart koudschuim

Topmatras Eastborn Smart latex

Topmatras Eastborn Smart latex

Splittopper Eastborn Smart koudschuim

geen

Splittopper Eastborn koudschuim Smart

- Medium

- Koudschuim

- Anti-allergisch

 

Gratis levering

Levertijd: 2-4 weken

 
€ 425,00
Op voorraad
SKU
Splittopper Eastborn koudschuim Smart

Een splittopper wordt speciaal gemaakt voor verstelbare bedden. Het rugdeel is gesplitst, zodat beide bedbodems onafhankelijk van elkaar kunnen worden versteld.

 

De Eastborn Smart topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). De elastische stretch tijk wordt doorstikt met "Comfortfill", wat zorgt voor een goede ventilatie.

De Smart topper is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeerd een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De dikte van het Smart comfortschuim topmatras is ca. 7cm.

 

HR-schuim heeft een zeer open celstructuur, wat een goede ventilatie en vochtregulatie garandeert. HR-schuim (high resilience) heeft ook een hoge veerkracht en zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor u minder druk op uw schouders en heupen ervaart. Hoe hoger het gewicht (HR60 betekend dat het schuim 60kg per m³ weegt), hoe soepeler en zachter het schuim is.

 

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Stevig
Topmatras uitvoering Splitopper
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Splittopper Eastborn Smart koudschuim
Uw waardering