Topmatras Eastborn Smart latex

Topmatras Eastborn Smart latex

Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

Splittopper Eastborn Smart latex

geen

Splittopper Eastborn Smart latex

- Medium
- Wasbare tijk
- Latex
- Anti-allergisch

Gratis levering

Levertijd: 4-6 weken
 
€ 475,00
Op voorraad
SKU
Splittopper Eastborn Smart latex

Een splittopper wordt speciaal gemaakt voor verstelbare bedden. Het rugdeel is gesplitst, zodat beide bedbodems onafhankelijk van elkaar kunnen worden versteld.

 

De Eastborn Smart topmatras heeft een kern van latex. De elastische stretch tijk wordt doorstikt met"Comfortfill", wat zorgt voor een goede ventilatie.

 

Latex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van uw lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

De Smart topper is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de matrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect van Sensity® is ook na wassen op 40 ºC gegarandeerd, samen met een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De dikte is ca. 7cm. 

  

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Medium
Topmatras uitvoering Splitopper
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Splittopper Eastborn Smart latex
Uw waardering