Tempur Premium Flex 500

Tempur bedbodem Flex 500

Tempur Zero G

Tempur Zero G

Tempur bedbodems Flex 2000


Tempur bedbodem Flex 2000 2-motorig

Zowel rug- als voetendeel zijn elektrisch, traploos en onafhankelijk verstelbaar. Het voetendeel beweegt zicht met een zogenaamde knieknik. De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandbediening.

 

Levertijd: 2-4 weken

Gratis bezorging aan huis

 
€ 1.499,00
Op voorraad
Product
Tempur bedbodems Flex 2000 2-motorig

Tempur Flex bedbodem 2-motorig

De Tempur Flex bedbodem bestaat uit flexibele schotels welke comfortabele steun en ventilatie bieden voor de matras. Elke schotel kan gemakkelijk ingesteld worden in een soepelere of stevigere stand om de ondersteuning van de bedbodem aan te passen voor maximaal comfort.

  

 

Matrasbeugels

Wanneer je er voor kiest om de bedbodems op poten te plaatsen, dus zonder omranding, is het aan te raden een matrasbeugelset aan te schaffen. Deze chromen beugels zorgen ervoor dat de matras niet kan verschuiven. Voor zowel een 1-persoonsbed (4 x zijbeugel, 1 x voetbeugel) als een 2-persoonsbed (4 x zijbeugel, 2 x voetbeugel), hoeft maar 1 set matrasbeugels aangeschaft te worden.

 

 

Stand-Alone

Alle Tempur bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw (Stand-alone) te gebruiken.

Meer informatie
Bedbodem Tempur bodems
Bedbodem uitvoering elektrisch-verstelbaar
Garantie 10 jaar, 2 jaar op motoren