Tempur Sonata hoofdkussen

Tempur Sonata hoofdkussen

Tempur bedbodem Premium Flex 2000

Tempur bedbodems Flex 2000

Tempur bedbodem Flex 500


Tempur bedbodems Flex 500

De Tempur Flex bedbodem bestaat uit flexibele schotels welke comfortabele steun en ventilatie bieden voor het matras. Elke schotel kan gemakkelijk ingesteld worden in een soepelere of stevigere stand om de ondersteuning van de bedbodem aan te passen voor maximaal comfort.

 

Levertijd: 2-4 weken

Gratis bezorging aan huis

 
€ 649,00
Op voorraad
Product
Tempur bedbodems Flex 500

Tempur Flex bedbodem

De Tempur bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor Tempur matrassen. De schotels zijn zeer flexibel en bieden een perfecte ondersteuning, omdat deze zich uitstekend naar de contouren van uw matras en lichaam voegen. 

  

  

Matrasbeugels

Wanneer je er voor kiest om de bedbodems op poten te plaatsen, dus zonder omranding, is het aan te raden een matrasbeugelset aan te schaffen. Deze chromen beugels zorgen ervoor dat de matras niet kan verschuiven. Voor zowel een 1-persoonsbed (4 x zijbeugel, 1 x voetbeugel) als een 2-persoonsbed (4 x zijbeugel, 2 x voetbeugel), hoeft maar 1 set matrasbeugels aangeschaft te worden.

  

  

Stand-Alone

Alle Tempur bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw (Stand-alone) te gebruiken.

Meer informatie
Bedbodem Tempur bodems
Bedbodem uitvoering niet-verstelbaar
Garantie 10 jaar