Hoofdkussenset First Comfort

Hoofdkussenset First Comfort

Eastborn matras Sixty Excellent

Eastborn Sixty Excellent matras

Tempur Micro Tech boxspring


Tempur Micro Tech boxspring

De Micro-Tech is de nieuwste boxspring van Tempur. Je kunt deze in een aantal stappen geheel zelf samenstellen met keuze uit diverse hoofdborden, kleuren, bedpoten en natuurlijk alle Tempur matrassen. 

Je kunt de kleur van de boxspring in dezelfde kleur als het hoofdbord kiezen. Ook is er de mogelijkheid om de boxspring te kiezen in Duncan grey, zoals op de foto's. Voor de hoofdborden is Duncan grey uitsluitend beschikbaar voor model "Plain".

De Button en Section hoofdborden worden uitgevoerd in vaste kleurcombinaties. Deze zijn niet zelf te kiezen. (zie foto's)

 

Levertijd: 2-6 weken

Gratis levering en montage

 

€ 2.998,00
Op voorraad
Product
Tempur Micro Tech boxspring

Tempur Micro-Tech boxspring

Micro Tech is de de nieuwste boxspringcollectie van Tempur. De pocketvering boxspring zorgt voor een comfortabele basis voor het Tempur matras. De boxspring kan zowel in de kleur van het gekozen hoofdbord gestoffeerd worden, als in het Duncan grey. Dat is de kleur die op de foto's te zien is. De Tempur Micro-Tech is in een aantal simpele stappen samen te stellen:

 

 

Uitvoering

Je kunt kiezen voor een vlakke uitvoering of een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de elektrisch verstelbare uitvoering krijg je 2-motorige bedbodems. Zowel hoofd- als voeteneinde zijn dan verstelbaar. Het voeteinde is uitgerust met een knieknik.

 

 

Micro-Tech hoofdborden

Er is keuze uit 5 soorten hoofdborden, namelijk het hoofdbord Plain, Stitch, Graphic, Section en Button. Elk met een eigen uiterlijk en beschikbaar in 12 verschillende kleuren. De hoogte van de Plain, Stitch en Graphic hoofdborden, is 85cm hoog vanaf de grond en de breedte is gelijk aan de boxspring.

De Section en Button meten 105cm vanaf de grond. Dit zijn zogenaamde "oversized" hoofdborden; de breedte is 20cm breder dan de boxspring.

De knopen van het Button hoofdbord zijn contrasterend. Je kiest dus de kleur van het hoofdbord en de knopen krijgen dan een andere kleur. Deze kleuren zijn vast en niet aanpasbaar.

Datzelfde geldt voor het Section hoofdbord. De combi's zijn niet zelf te maken.

 

 

Potenset

De diverse poten hebben allen een hoogte van 15cm. Onder het bed stofzuigen is dus geen probleem. Er zijn 4 uitvoeringen: Black round, Chrome square, Chrome triangle en Wooden angle.

 

 

Tempur Micro-Tech matrassen

Misschien wel de belangrijkste keuze is het ligcomfort. De matras bepaald hoe je slaapt. Dat hangt natuurlijk grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt alle matrassen van Tempur combineren met de Micro-Tech boxspring.

Hou je van stevig? Dan kun je het beste kiezen voor de Micro-Tech 20 Hybrid of de Original matrassen van Tempur. Liever zacht? Dan kies je voor de Hybrid 24 of de Cloud matrassen. En voor een medium comfort zijn de Hybrid 22 en Sensation matrassen aan te raden.

 

En natuurlijk kun je altijd gebruik maken van de 90 dagen comfortgarantie op Tempur matrassenIndien de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere matras, wordt het prijsverschil verrekend.

 

Tempur 90 dagen omruil garantie

Meer informatie
Merk Bed Tempur
Type bed Boxspring
Garantie 10 jaar op matrassen, 7 jaar op boxspring en hoofdbord
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tempur Micro Tech boxspring
Uw waardering