Splittopper Eastborn Smart latex

Splittopper Eastborn Smart latex

Splittopper Eastborn perfect latex

Splittopper Eastborn Perfect latex

Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

geen

Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

- Soepel

- Genopt

- Latex

- Anti-allergisch

Gratis levering

Levertijd: 4-6 weken

 
€ 300,00
Op voorraad
SKU
Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

Topmatras Eastborn Perfect latex genopt

De Eastborn Perfect topmatras heeft een kern van latex. De genopte, elastische stretch tijk wordt doorstikt met"Comfortfill", wat zorgt voor een goede ventilatie.

 

Latex is duurzaam en heeft een hoge veerkracht. Ook heeft latex een zeer hoge rekbaarheid, waardoor de topmatras zich perfect om de contouren van uw lichaam vormt. Het materiaal is huisstofmijt- en schimmelwerend.

 

De Perfect topper is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de topmatras is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeerd een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

De dikte van het genopte Perfect latex topmatras is ca. 7cm.

  

 

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere voordelen van een topmatras, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is dat u minder zult "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slaapt.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer u 2 x 1-persoonsmatrassen heeft, zorgt een topmatras dat u geen last meer heeft van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar uw matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor uw matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer u deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Soepel
Topmatras uitvoering Standaard
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topmatras Eastborn Perfect latex genopt
Uw waardering