Splittopper Eastborn Smart

Splittopper Eastborn Relax

Topmatras Eastborn Relax


Topmatras Eastborn Relax

De topmatras Eastborn Relax heeft een kern van koudschuim (HR-schuim) en is met name geschikt voor mensen die een voorkeur voor een wat steviger ligcomfort hebben. Hoewel de topmatras zich goed naar het lichaam voegt, zak je hier niet zo ver in als in een (natuur)latex topmatras. Koudschuim kenmerkt zich door een zeer opencellige structuur, wat voor een goede ventilatie zorgt, zodat je een behaaglijk slaapklimaat ervaart.

De Relax topmatras is 7cm dik en heeft een afneembare, wasbare hoes.
 

Gratis levering

Levertijd: 3-4 weken

 

€ 239,00
Op voorraad
SKU
Topmatras Eastborn Relax

Topmatras Eastborn Relax

De Eastborn Relax topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). HR-schuim heeft een zeer open celstructuur, wat een goede ventilatie en vochtregulatie garandeert. Het schuim heeft ook een hoge veerkracht en zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor u minder druk op uw schouders en heupen ervaart.

De tijk van de Relax topmatras is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeerd een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De dikte van het genopte Smart comfortschuim topmatras is ca. 7cm.

 

 

Waarom een topmatras?

Een topmatras heeft meerdere voordelen, waaronder:

 

Comfort: Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van jouw lichaam voegt. Je zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren. Het gevolg is minder "woelen" in bed en daardoor rustiger en meer ontspannen slapen.

 

1-persoonsmatrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de "naad" in het midden.

 

Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normale matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om de topmatras, wat een stuk lichter en flexibeler dan de "normale" matras is.

 

Verlenging levensduur van matrassen: Matrassen gaan ongeveer 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

Meer informatie
Matras merk Eastborn
Stevigheid topmatras Stevig
Topmatras uitvoering Standaard
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topmatras Eastborn Relax
Uw waardering