Algemene voorwaarden

 

Onze gegevens:

Bedvisie Twee B.V.

Rijnstraat 6

1078 RA Amsterdam

Telefoonnr: 020-6626969

Emailadres info@bedvisieamsterdam.nl

KVK-nummer: 34107534

BTW-identificatienummer: NL 807347188 B01

IBAN: NL21 RABO 039 17 63 180

 

Op onze webshop kunt u een duidelijke omschrijving vinden van:

- de belangrijkste kenmerken van het product.

- de prijs, met inbegrip van alle belastingen.

- de kosten van aflevering (indien van toepassing).

- de wijze van betaling, aflevering en montage.

- de voorwaarde voor omruilgarantie op matrassen.

- de geldende (fabrieks)garanties op de producten. Deze kunt u bij "meer informatie" bij producten vinden.

 

  

Uw (aan)betaling

Indien u een bestelling plaatst, kunt u deze betalen met IDEAL. Bij goederen die per post verstuurd worden (dekbedden en hoofdkussens) kunt u het gehele bedrag per IDEAL betalen. Bij bestelling van bedden, matrassen, bedbodems en/of topmatrassen, kunt u ervoor kiezen om het gehele bedrag vooruit per IDEAL te betalen, of een aanbetaling per IDEAL van 15%. Het resterende bedrag betaalt u als wij de bestelling komen afleveren. U kunt bij de chauffeurs per pin betalen. Ook kunt u het restant-bedrag per bank voldoen. Wij vragen in dat geval het restant-bedrag 1 dag voor levering op onze bankrekening te ontvangen.

 

 

Leveringsvoorwaarden

Bedvisie levert en monteert gratis in heel Nederland. Ook leveren wij in het buitenland tegen een (zo klein mogelijke) meerprijs. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Het afleveren van uw bestelling

Uw bestelling van bedden, boxsprings, (top)matrassen en bedbodems zal gratis geleverd en gemonteerd worden door Montrieurs. Zij maken met u in overleg afspraken op dag en tijd. U kunt zelf aangeven welke dag en tijd u het beste uitkomt.

Bedtextiel, zoals hoofdkussens en dekbedden zullen per post worden verzonden. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u van ons een track&trace nummer.

 

 

Herroepingsrecht

Wanneer u bedtextiel heeft besteld (hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens) heeft u de mogelijkheid om gedurende 14 dagen na levering de koop op afstand zonder opgave van redenen te ontbinden. Om hiervan gebruik te maken, dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

- U dient ons tijdig schriftelijk op de hoogte te stellen. Dat kunt u gemakkelijk via ons contactformulier doen. Vermeld daar duidelijk uw naam en het liefst ook uw ordernummer bij. Ordernummer kwijt? Geen probleem, uw naam en adresgegevens zijn voldoende.  

- De goederen dienen onbeschadigd in originele verpakking te zitten.

- De goederen zijn ongebruikt en onbeslapen.

- De kosten van retour-zending zijn voor rekening van consument.

- LET OP: Artikelen die maatspecifiek voor u besteld zijn, worden uitgesloten van het herroepingsrecht. De producten die hieronder vallen zijn: Bedden en boxsprings, matrassen, topmatrassen en bedbodems. Ook showmodellen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

 

 

Annuleringskosten

Als de afnemer een maatspecifieke bestelling (bedden, boxsprings, matrassen, topmatrassen en bedbodems) annuleert is hij of zij een schadevergoeding verschuldigd. De schadevergoeding bedraagt 30% van de koop-/aanneemsom. Deze is 50% als de afnemer annuleert terwijl hij/zij al is geïnformeerd dat de (deel)levering kan plaatsvinden.

 

Prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten (typefouten)