Omruil garantie

Een matras uitkiezen kan best lastig zijn. We proberen je in de winkel zo goed mogelijk te adviseren. Maar uiteraard kom je pas echt te weten hoe een matras ligt wanneer je er meerdere nachten op hebt geslapen. Blijkt je matras toch wat te hard te zijn? Of misschien wel te zacht? Geen probleem, je kunt de matras ruilen. In samenwerking met onze leveranciers bieden we 60 tot 90 dagen slaapcomfort garantie aan.

LET OP: De omuilgarantie is niet van toepassing op showmodel matrassen.

Hieronder kun je per leverancier lezen wat de voorwaarden zijn.

 


 

Auping

Auping: 90 dagen omruil garantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze eenmalig geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een Cresto medium voor een Cresto firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. De Inizio en Adagio zonder afritsbare tijk worden volledig vernieuwd.

Geldig voor alle afmetingen

 

 

 

Tempur

Tempur: 90 dagen omruil garantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om voor een compleet ander Tempur matras. Dus niet alleen type maar ook dikte. Wanneer je overstapt naar een duurdere of juist goedkopere, wordt het prijsverschil verrekend.

Geldig voor alle afmetingen

 

 

 

Slaapcomfort garantie - Eastborn

Eastborn: 60 dagen omruil garantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze eenmalig geheel kosteloos om voor een ander Eastborn matras. Dat kan de stevigheid van hetzelfde type zijn, maar ook een geheel ander type Eastborn matras. Wanneer je overstapt naar een duurder type, wordt het prijsverschil verrekend. Bij overstap naar een goedkoper model, wordt het prijsverschil niet verrekend.

Geldig voor alle afmetingen