Tempur Relax bed Check

Tempur Relax bed

Auping Kiruna boxspring

Auping Kiruna boxspring

Boxspring Urban Vibe

Boxspring Urban Vibe

De zeer comfortabele en luxe boxspringset, compleet uitgevoerd met hoofdbord, boxsprings, matrassen en topmatras. Door de extra dikke boxsprings krijgt de Vibe een stoer en robuust uiterlijk. De boxspring is leverbaar in diverse kleuren. Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor andere hoofdborden en topmatrassen.

Het ligcomfort van deze boxspring is stevig. 

 

Levertijd: 7-8 weken

Gratis levering en montage

 

€ 1.095,00
Op voorraad
Product
Boxspring Urban Vibe

Boxspring Urban Vibe

 

Complete boxspringset, bestaande uit:

  • Hoofdbord
  • Boxspring(s)
  • gestoffeerde 7 -zone pocketveer matras(sen)
  • Topmatras HR (koudschuim)
  • Blokpoten wenge of RVS rond

 

De veerkrachtige pocketveren boxsprings zorgen voor de juiste ondersteuning van lichaam en matras. Er zitten geen harde randen in de boxsprings, ze zijn over het gehele oppervlak veerkrachtig.

 

Hoofdbord

De boxspringcombinatie is staandaard uitgerust met een recht hoofdbord. Deze kan als "oversized" geleverd worden (10cm uit stekend per kant), of "maathoudend".

Tegen meerprijs (€ 100,-) is er ook de keuze voor het genopte hoofdbord "Double" en het geblokte hoofdbord "Soho".

 

Matras

De 7-zone pocketveer matrassen zijn 18cm dik en hebben 300 veren per m². De "zones"  zorgen ervoor dat je bij bijvoorbeeld de schouder minder druk krijgt dan bij de heupen. De matrassen worden afgedekt met HR schuim wat goed ventileert en uitstekend ondersteund. Deze worden gestoffeerd in de boxspringkleur.

 

Topmatras

De topmatras heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). Dit schuim heeft een zeer open celstructuur, waardoor het uitstekend ventileert. Het ligcomfort van deze topmatras is wat steviger.

Wil je liever een wat soepeler ligcomfort, kies dan voor een van de zachtere latex- of traagschuim-topmatras (meerprijs € 100,-)

Meer informatie
Merk Bed Polypreen
Type bed Boxspring
Garantie 3 jaar