Eastborn matras Q4400

Eastborn matras Q4400

Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn topmatras Comfortschuim

Eastborn matras Q4600


Eastborn matras Q4600

De Eastborn Q4600 matras heeft een comfortlaag van ViVid-foam. ViVid-foam is de nieuwste innovatie op het gebied van slapen en uitsluitend verkrijgbaar in Eastborn matrassen. De perfecte warmteregulatie en de drukverlagende eigenschappen van het ViVid-foam zorgen voor een heerlijk fris slaapklimaat en een ultiem slaapcomfort. Het schuim is zeer rekbaar en voegt zich perfect om het lichaam. De Q4600 matras heeft daarom een zeer soepel ligcomfort. Ideaal voor mensen die voorkeur hebben voor een zachte matras.

De matras is 24cm dik en voorzien van handgrepen. De anti-allergische matrastijk is afritsbaar en machine-wasbaar tot 60° celcius.

 

Levertijd: 2-4 weken

Gratis levering

 

€ 745,00
Op voorraad
Product
Eastborn matras Q4600
Ja
Nee

Eastborn matras Q4600

 

Matrastijk van de Eastborn matrassen

De matrastijken van de Eastborn matrassen zijn voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de matrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect van Sensity® is ook na wassen op 60 ºC gegarandeerd, met een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium, Soepel
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Eastborn
Garantie 5 jaar