Silvana hoofdkussen Comfort blauw

Silvana hoofdkussen Comfort Blauw

Silvana hoofdkussen Comfort groen

Silvana hoofdkussen Comfort Groen

Silvana hoofdkussen Comfort Geel


Silvana hoofdkussen Comfort Geel

Het Silvana hoofdkussen Comfort geel is wat steviger. Met name geschikt voor zijslapers op een wat steviger matras en bredere schouders. Door de inkeping, sluit het kussen goed om de nek en schouder en geeft daarom optimale steun.

Het kussen is gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes. De synthetische vezelbolletjes maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning.

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 79,00
Op voorraad
Product
Silvana hoofdkussen Comfort Geel
60x70
50x70

Silvana hoofdkussen Comfort Geel

De vulling van het gele Silvana Comfort kussen is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken voor een perfecte positie van het hoofd in elke houding. Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes, Latex
Stevigheid Stevig
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar