Silvana hoofdkussen Comfort oranje

Silvana hoofdkussen Comfort Oranje

Silvana hoofdkussen Comfort blauw

Silvana hoofdkussen Comfort Blauw

Silvana hoofdkussen Comfort Paars


Silvana hoofdkussen Comfort Paars

Het Silvana hoofdkussen Comfort Paars heeft een gemiddelde zachtheid en is daarom geschikt voor mensen met normaal postuur die graag op de zij slapen. Door de inkeping, sluit het kussen goed om de nek en schouder en geeft daarom optimale steun.

Het kussen is gevuld met Quallofil®, een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden

 

Levertijd: 2-3 dagen

Gratis verzending

 

€ 79,00
Op voorraad
Product
Silvana hoofdkussen Comfort Paars
60x70
50x70

Silvana hoofdkussen Comfort Paars

De vulling van het Paarse Silvana Comfort kussen is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken voor een perfecte positie van het hoofd in elke houding. Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De Silvana Comfort paars is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Meer informatie
Lighouding Zijslaper, Rugslaper
Kussenvulling Vezelbolletjes
Stevigheid Medium
Kussen merk Silvana
Garantie 2 jaar