Auping matras Adagio

Auping Adagio matras

Auping matras Inizio


Auping matras Inizio

Het Auping Inizio matras is een wat steviger matras. Ideaal voor als je niet te diep in het matras wilt wegzakken en wat directere steun wilt ervaren. De Inizio is geschikt voor elk type bedbodem en heeft 3 comfortzones; bij de schouders is de matras wat zachter dan bij de heupen. Dat is belangrijk, want je schouder moet iets kunnen wegzakken, terwijl de heup iets meer steun nodig heeft. De matras is 18cm hoog en is beslaapbaar aan 1 zijde. Je hoeft deze dus niet meer te draaien.

Voor de Auping matrassen geldt een omruilgarantie van 90 dagen. Lees daarover meer onderaan deze pagina.

 

Levertijd: 4-5 weken

Gratis levering

 

Normale prijs € 595,00 Speciale prijs € 446,25
Op voorraad
Product
Auping Inizio
Ja
Nee

Auping matras Inizio

 

Kenmerken

  • Matrashoogte 18cm
  • latex comfortlaag
  • 3-comfortzones
  • Keuze uit soepel, medium, stevig en extra stevig

 

De Auping matras Inizio heeft 3 comfortzones en is 18cm hoog. De 3-zone kern bestaat uit DPPS® pocketveren en kenmerkt zich door een asymmetrische (ongelijke) opbouw. De latex comfortlaag voegt zich uitstekend naar het lichaam en ondersteund zeer goed. 

Omdat schouders een andere ondersteuning nodig hebben dan bijvoorbeeld heupen, is de matras in 3 zones verdeeld: Soepeler bij schouders en wat steviger bij heupen.

 

De Auping Inizio matras is alleen aan een kant beslaapbaar. De speciale ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor AVS boxsprings en spiraalbodems.

 

Inizio matrastijk

De matrastijk van de Inizio is anti-allergisch en optioneel in een afneembare variant te verkrijgen. (meerprijs € 100,- voor 1-persoons en € 200,- voor 2-persoons).

 

- Anti-allergisch: Breisel 35% viscose, 65% polyester

Vulling: 400 gr/m², polyester 

 


 

Omruil garantie

Omruil garantie

 

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. De Auping Inizio zonder afritsbare tijk wordt volledig vernieuwd.

 

Geldig voor alle afmetingen.

 


 

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Soepel
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar