Silvana Royale dekbed rood

Silvana Royale dekbed Rood

Silvana dekbed Comfort rood

Silvana dekbed Comfort Rood

Silvana Royale Colortemp partnerdekbed


Silvana Royale Colortemp partnerdekbed

Wanneer jij en je partner graag onder 1 groot donzen dekbed slapen, maar de één heeft het altijd warmer of juist kouder dan de ander, dan is het Silvana Royale partnerdekbed een uitkomst. Er zijn 6 verschillende warmteklassen beschikbaar, van extra light tot extra warm. Dit dekbed is carré-gestikt, dus in allemaal vierkante blokjes, zodat de dons mooi op zijn plek blijft. In de breedte telt het dekbed 8 blokken dons. De ene helft wordt dan bijvoorbeeld tot warmteklasse 5 gevuld en de andere kant tot warmteklasse 2. Zo heb je allebei een prettig slaapklimaat en lig je toch samen onder een groot dekbed. 

Het Silvana Royale partnerdekbed is gevuld met 100% nieuwe witte eendendons en RDS gecertificeerd (dierenwelzijn). Ook zijn de dekbedden voorzien van het Nomite® label, zodat deze geschikt zijn voor mensen met een huisstofmijt-allergie.

Uitsluitend te verkrijgen in de afmeting 240x220.

 

Levertijd: 2-4 weken

Gratis verzending

 

€ 299,00
Op voorraad
Product
Silvana Royale Colortemp partnerdekbed

Silvana Royale Colortemp partnerdekbed

De Silvana Royale dekbedden zijn met elkaar te combineren door middel van de knoopsgaten. Zo kun je met de verschillende warmteklassen een 4-seizoenen dekbed samenstellen.

 

De specificaties:

  • Gevuld met 100% nieuwe witte eendendons

  • 5 jaar garantie

  • RDS gecertificeerd: lees hieronder

  • Zeer soepele katoen-satijnen tijk

  • Wasbaar tot 60°C

  • Nomite® label: geschikt voor mensen met een huisstof-allergie

  • Downafresh® label: De dons is zorgvuldig gereinigd en gedroogd

 

 

RDS gecertificeerd

Dons en veren zijn een bijproduct van de voedingsindustrie. Het dierenwelzijn is voor Silvana echter niet minder van belang. Daarom zijn alle donzen dekbedden en hoofkussens van Silvana gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).

Dwangvoederen en levend plukken zijn uitgesloten. De gehele productieketen, van boerderij tot eindproduct, wordt daarop periodiek gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union. Tevens moet het dons traceerbaar zijn door de gehele keten. Enkel producten die voldoen aan deze eisen mogen het RDS logo dragen.

Meer informatie
Dekbedvulling Dons
Warmteklasse Enkel (All-season)
Merk Silvana
Garantie 5 jaar