Tempur Zero G

Tempur Zero G

Tempur One matras

Tempur One matras

Tempur North bed


Tempur North

Het Tempur North bed is een compleet slaapsysteem met geïntegreerd matras en topmatras. De topmatrassen zijn voorzien van het Tempur SmartCool materiaal. Dat zorgt ervoor dat het slaapklimaat altijd fris en behaaglijk blijft. En er is keuze voor een zacht, medium of stevig ligcomfort.

De North is verkrijgbaar in 3 afmetingen, namelijk 160x200, 180x200 en 180x210. Er is keuze uit 3 hoofdborden en 6 verschillende kleuren. En optioneel kan het bed elektrisch verstelbaar geleverd worden. Zo kan de Tempur North naar eigen wens samengesteld worden.


Levertijd: 2-8 weken (afhankelijk van kleur en afmeting)

Gratis bezorging en montage

 

Normale prijs € 6.448,00 Speciale prijs € 5.158,40
Op voorraad
Product
Tempur North bed
160x200
180x200
180x210
 
Ivory
 
Graphite
 
Stone
 
Sand
 
Green
 
Dark blue
 
Niet-verstelbaar
 
Elektrisch verstelbaar
 
hoofdbord Sensory
 
hoofdbord Vertical
 
hoofdbord Design
 
1 x 2-persoons matras
 
2 x 1-persoons matras
 
1 x 2-persoons topmatras
 
2 x 1-persoons topmatras
Ja
Nee

Tempur North

Door de afgeronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven. De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem één geheel vormt. Het is mogelijk om matras, kleur, hoofdbord en topmatras zelf te kiezen.

 

Er is een keuze uit twee modellen. Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: Bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. Voor lezen en TV kijken in bed, of gewoon ontspannen natuurlijk, is het elektrisch verstelbare Adjustable model zeer geschikt.

 


  

De Tempur North zelf samenstellen

Er is keuze uit 2 uitvoeringen: De verstelbare en nietverstelbare North:

Tempur North

 

De beide uitvoeringen zijn verdeeld in bedbodem, gestoffeerde matras en topmatras. De verstelbare uitvoering is 2-motorig, elektrisch verstelbaar en voorzien van een draadloze, radiografische afstandsbediening die werkt waar je ook heen wijst. Ook beschikt de elektrisch verstelbare uitvoering over een onopvallend systeem onder de matras, dat ervoor zorgt dat het matras tijdens het verstellen perfect op zijn plaats blijft.

 


 

Tempur North topmatrassen

De Tempur North topmatrassen zijn verkrijgbaar in 3 hardheden, namelijk zacht, medium en hard. De keuze hiervoor hangt af van persoonlijke voorkeur. 

De topmatrassen zijn standaard voorzien van SmartCool Technology™️. Zo voelen de topmatrassen heerlijk fris aan gedurende de nacht. Daarbij mag de SmartCool hoes tot 60 graden gewassen worden in de wasmachine.

Meer informatie
Merk Bed Tempur
Type bed Boxspring
Garantie 10 jaar op bedbodems, 10 jaar op matrassen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!