Pullman topmatras Silverline Latex

Pullman topmatras Silverline Latex

Pullman topmatras Silverline pocket

Pullman topmatras Silverline Pocket

Pullman topmatras Silverline natuurlatex


Pullman topmatras Silverline Natuurlatex

Het Pullman topmatras Silverline natuurlatex is ideaal voor mensen die graag een zeer zacht en soepel ligcomfort willen. Natuurlatex is zeer flexibel en rekbaar. Een groot voordeel van een zachter topmatras is dat deze zich perfect om het lichaam vormt en zo de druk op schouders en heupen verminderd. Wanneer jouw huidige matras te stevig is, zal de Pullman natuurlatex topmatras het een stuk soepeler maken.

Met een dikte van 8 centimeter, is dit topmatras geschikt voor elk matras. De luxe, handgenopte hoes van de Silverline Latex is doorstikt met zacht en veerkrachtig Comfortfill. Dat zorgt voor een uitstekende ventilatie. Niet alleen prettig voor het slaapklimaat, maar ook voor de levensduur van een topmatras. Als een (top)matras goed ventileert, zal deze langer mee gaan.

 

Levertijd: 5-6 weken

Gratis levering

 

€ 540,00
Op voorraad
Product
Pullman topmatras Silverline natuurlatex

Pullman topmatras Silverline natuurlatex

Het Pullman topmatras Silverline natuurlatex heeft een zeer zacht ligcomfort en kan op elk matras gelegd worden. Daar zit ook het grootste voordeel; wanneer je iets meer in je bed wegzakt, kan deze zich beter om het lichaam voegen. Dat zorgt voor drukverlaging, met name op schouders en heupen, omdat ze meer in het topmatras kunnen wegzakken. En omdat deze gemakkelijker wegzakken, ligt de ruggengraat ook rechter en dus meer ontspannen.

De tijk van dit topmatras is voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Dit garandeert een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

 

Waarom een topmatras?

  • Opmaken: Het opmaken van een topmatras is gemakkelijker dan een normaal matras. De molton en hoeslakens gaan alleen om het topmatras, wat een stuk lichter en gemakkelijker is.

  • Levensduur van matrassen: Matrassen gaan grofweg 10 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van de combinatie van druk, vocht en warmte waar een matras mee te maken krijgt. Een topmatras neemt hiervan een groot gedeelte weg, waardoor matrassen langer meegaan. De levensduur van een topmatras is ongeveer 5-7 jaar, wanneer je deze regelmatig keert en draait. 

  • Geen gleuf tussen 2 matrassen: Wanneer je 2 x 1-persoonsmatrassen hebt, zorgt een topmatras dat je geen last meer hebt van de gleuf tussen de matrassen.

Meer informatie
Matras merk Pullman
Stevigheid topmatras Zacht
Garantie 2 jaar