Auping Inizio matras

Auping matras Inizio

Auping Evolve matras

Auping Evolve matras

Auping Adagio matras


Auping matras Adagio

Het Auping Adagio matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex Perfo comfortlaag voegt zich uitstekend naar je lichaam en zorgt samen met de pocketveren kern voor de perfecte ondersteuning. Door het Welcompadd®, die in de matrashoes verwerkt zit, krijgt de Adagio een heerlijk zachte "touch". Omdat schouders een andere ondersteuning nodig hebben dat bijvoorbeeld heupen, is de matras in 5 zones verdeeld: Soepeler bij schouders en wat steviger bij heupen. Daarbij is de Auping Adagio aan 1 kant beslaapbaar. De speciale ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor AVS boxsprings en spiraalbodems. Het matras keren en draaien is daarom niet meer nodig.

 

Levertijd: 4-5 weken

Gratis levering

Normale prijs € 895,00 Speciale prijs € 671,25
Op voorraad
Product
Auping Adagio matras
Ja
Nee

Auping matras Adagio


 

Kenmerken

  • Matrashoogte 20cm
  • Latex Perfo comfortlaag
  • 5-comfortzones
  • Keuze uit soepel, medium, stevig en extra stevig

 

De Auping matras Adagio heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex Perfo comfortlaag voegt zich uitstekend naar je lichaam en voelt heerlijk aan. 

Omdat schouders een andere ondersteuning nodig hebben dat bijvoorbeeld heupen, is de matras in 5 zones verdeeld: Soepeler bij schouders en wat steviger bij heupen.

 

De Auping Adagio matras is aan 1 kant beslaapbaar. De speciale ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor AVS boxsprings en spiraalbodems.

 


 

Matrastijk

De matrastijk van de Adagio is anti-allergisch en optioneel in een afneembare variant te verkrijgen. (meerprijs € 100,- voor 1-persoons en € 200,- voor 2-persoons).

 

- Anti-allergisch: Breisel 35% viscose, 65% polyester

Welcompadd® (200 gr/m²)

 


 

Omruil garantieOmruil garantie

 

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. De Adagio zonder afritsbare tijk wordt volledig vernieuwd.

 

Geldig voor alle afmetingen.

 


 

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Medium
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!