Auping Kiruna boxspring

Auping Kiruna boxspring

Auping Noa bed

Auping Noa

Auping Evolve matras


Auping Evolve matras

Het Auping Evolve matras is vernieuwd! De nieuwe Evolve is stabieler en geeft nog meer comfort. Nog steeds is dit matras volledig  circulair en daarmee zeer goed voor het milieu. En niet alleen goed voor het milieu, de Evolve matras is ook zeer goed voor je nachtrust. Dit matras heeft een wat zachter ligcomfort en ventileert zeer goed, door de speciale 3-D comfortlaag. 

Waar een normale matras een comfortlaag van schuim heeft, is de Auping Evolve voorzien van een speciale comfortlaag van 3D gebreid polyester. Dit materiaal vormt zich perfect naar het lichaam en zorgt voor de beste ventilatie.

De Evolve matras is beschikbaar in 3 uitvoeringen, namelijk de Evolve X, Y en I. De keuze voor 1 van deze uitvoeringen hangt af van je postuur. Onderaan deze pagina kun je daar alles over lezen.

 

Levertijd 6-7 weken

Gratis levering

 

€ 1.095,00
Op voorraad
Product
Auping Evolve matras
Ja
Nee

Auping Evolve matras
 

Kenmerken

  • Matrashoogte 22cm
  • Steviger ligcomfort
  • comfortlaag van 3D gebreid polyester
  • Afneembare en wasbare matrastijk
  • 3-comfortzones (schouder-, taille- en heupzone)
  • Verkrijgbaar in soepel, medium, stevig
  • Materialen te traceren door een Circularity passport
  • Geschikt voor elke bedbodem

Body-type Evolve matras


De Auping Evolve is niet alleen verkrijgbaar in verschillende stevigheden die samenhangen met lichaamsgewicht, ook wordt de Evolve voor een specifieke lichaamsbouw gemaakt:

 

Auping Evolve I: gelijkmatig verdeeld

Zijn schouders, taille en heupen ongeveer even breed? Dan is Auping Evolve I het meest geschikt. Deze Auping Evolve heeft namelijk een gelijkmatige verdeling van de zones. Dit betekent dat de heup-, taille- en schouderzone ongeveer dezelfde stevigheid hebben, zodat het lichaam in een mooie natuurlijke en comfortabele rusthouding komt.

 

Auping Evolve Y: meer ruimte voor de schouders

Zijn de schouders breder in verhouding tot de taille en heupen, dan is Auping Evolve Y perfect. Bij dit matras ligt de schouderzone iets dieper in het matras dan de heupen. Op deze manier kunnen de schouders lekker wegzakken in het matras, zodat je geen druk ervaart tijdens het slapen.

 

Auping Evolve X: meer ruimte voor de schouders en de heupen

Zijn de schouders en heupen breder dan de taille? Dan is Auping Evolve X het beste geschikt, want zowel de schouder- als de heupzone in dit type matras zijn wat zachter. De taillezone, die zich tussen de heup- en schouderzone bevindt, is iets steviger waardoor de taille goed wordt ondersteund.


Comfort Auping Evolve matras

Dit matras heeft een wat steviger ligcomfort. Ideaal voor mensen die niet te diep in het matras willen wegzakken en wat directere steun willen ervaren. De comfortlaag van 3D gebreid polyester is 4,5cm dik en kan zich perfect om het lichaam voegen. Daarbij heeft dit materiaal een zeer open structuur, zodat het zeer goed ventileert. Sterker nog, Auping geeft aan dat de Evolve het best ventilerende matras is. 

Door de asymmetrische indeling van de veren, heeft de Evolve een hoofd- en voeteneinde. De onderkant is voorzien van de speciale Auping ventilatiebodem. Je hoeft de matras niet meer te keren en draaien.

Wat ook handig is; dit matras kan voorzien worden van 2 verschillende hardheden binnen een 2-persoons matras (vanaf 160 breed). Perfect voor stellen die een verschillende voorkeur hebben. Of een groot gewichtsverschil. Dan kun je gewoon een 2-persoons matras nemen, zodat je geen spleet in het midden hebt.


Matrastijk Evolve

De matrastijk van de Evolve is 100% polyester en is afneembaar (d.m.v. een rits) en machine-wasbaar tot 60° graden.


Omruil garantie

Wanneer de matras toch te hard of te zacht is, ruilen wij deze geheel kosteloos om binnen hetzelfde type (bijvoorbeeld een medium voor een firm). Indien de matras een afritsbare tijk heeft, ruilen wij alleen de matraskern. 

Geldig voor alle afmetingen


Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Auping
Garantie 5 jaar