Auping Original boxspring Valencia

Auping Original boxsprings

Eastborn matras Q4200


Eastborn matras Q4200

De Q4200 matras van Eastborn heeft een wat steviger ligcomfort. De koudschuim comfortlaag in combinatie met de pocketveren zorgen ervoor dat je niet te ver in de matras wegzakt. De comfortlaag van koudschuim (HR-schuim) kenmerkt zich door een zeer opencellige structuur en ventileert daardoor zeer goed. 

De Eastborn Q4200 is 24cm dik en voorzien van handgrepen. De anti-allergische matrastijk is afritsbaar en machine-wasbaar tot 60° celcius.

 

Levertijd: 2-4 weken

Gratis levering

 

€ 545,00
Op voorraad
Product
Eastborn matras Q4200
Ja
Nee

Eastborn matras Q4200

 

Multiphase Technology

De Eastborn matras Q4200 heeft Multiple Phase Technology pocketveer. Deze pocketveren zijn thermisch nagehard. Elke Multiple Phase Technology pocketveer is verpakt in een los zakje (pocket). De onderscheidende en bijzondere eigenschap van de Multiple Phase Technology pocketveer is dat de zandlopervormige veer reageert in drie fasen. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste wijze ondersteund.

 

 

Matrastijk van de Eastborn matrassen

De matrastijken van de Eastborn matrassen zijn voorzien van Sensity® behandeling. Dit houdt in dat de stof van de matrassen is behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze voorkomen dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Het effect van Sensity® is ook na wassen op 60 ºC gegarandeerd, samen met een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Meer informatie
Gewenst ligcomfort Stevig, Medium
Matras systeem Pocketvering
Matras optie Wasbare matrastijk, Afneembare matrastijk, Anti-allergisch
Matras merk Eastborn
Garantie 5 jaar